"Динамо" подасть апеляцію на рішення УЄФА

Поділитися
"Динамо" подасть апеляцію на рішення УЄФА Суркіс вважає, що ця ситуація повинна стати уроком © XSport
Ігор Суркіс вважає покарання у вигляді двох матчів без глядачів занадто суворим.

"Динамо" подасть апеляцію на рішення УЄФА покарати киян проведенням двох найближчих єврокубкових матчів при порожніх трибунах. Про це в коментарі офіційному сайту киян розповів президент клубу Ігор Суркіс.

"Ми дуже засмучені цим рішенням і вважаємо подібне покарання занадто суворим, тому обов'язково будемо подавати апеляцію, - заявив Суркіс, - Ми зробимо все можливе, щоб як мінімум скоротити кількість матчів без глядачів. Ми як і раніше вважаємо, що даний інцидент став наслідком провокації, але в той же час прекрасно розуміємо стурбованість УЄФА, який прикладає величезні зусилля для боротьби з насильством на трибунах і будь-якими формами дискримінації. І ми повністю підтримуємо УЄФА в цьому".

"Дуже шкода, що у вирішальному матчі групи проти "Маккабі" ми можемо залишитися без підтримки наших прекрасних вболівальників. В кожному матчі команда грає в першу чергу заради них, б'ється від першої і до останньої хвилини. Тому подвійно прикро, що на тлі завжди прекрасної підтримки з боку справжніх фанатів київського "Динамо" на трибунах знайшлися ті, хто завдали настільки серйозний удар по амбіціях і іміджу клубу", - підкреслив президент "Динамо".

Також Суркіс сказав, що зробить все можливе, щоб подібне не повторилося: "Наша команда буде битися заради своїх фанатів у кожному матчі. А ось їм битися не треба! Філософія підтримки київського "Динамо" має бути зовсім іншою. Ця ситуація повинна стати уроком для всіх! Від імені клубу я обіцяю зробити все можливе, щоб подібне більше не повторилося під час матчів київського "Динамо". Закликаю всіх, і в першу чергу самих вболівальників, до яких ми ставимося з великою любов'ю і повагою - допомогти нам у цьому".

Читайте також: "Динамо" вибачилося перед уболівальниками

Нагадаємо, УЄФА покарав "Динамо" за побиття темношкірих уболівальників на матчі Ліги чемпіонів проти "Челсі". В перспективі УЄФА може зобов'язати киян провести ще один матч без глядачів у разі повторних порушень - випробувальний термін для "Динамо" становить три роки. Також київський клуб заплатить штраф у розмірі 100 тисяч євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі