"Динамо" подало апеляцію в УЄФА і сподівається довести, що расизму на трибунах не було

Поділитися
"Динамо" подало апеляцію в УЄФА і сподівається довести, що расизму на трибунах не було Суркіс упевнений, що расизму на "Олімпійському" не було © ФК Динамо
Київський клуб обіцяє назвати імена трьох затриманих зачинщиків бійки.

Київське "Динамо" подало апеляцію на рішення УЄФА про проведення двох єврокубкових матчів без глядачів і третього умовно за бійку на трибунах і побиття темношкірих уболівальників. Про це, а також про подробиці бійки на трибунах "Олімпійського" розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"На даний момент ми подали апеляцію в УЄФА. Ми практично розібралися з тим, що там відбулося насправді, і можу вас запевнити, що расизму там не було, це чисте хуліганство. Ми можемо тільки просити, якщо треба, клястися, що це було в перший і останній раз.

Але я поклястися можу за себе, за співробітників свого клубу, які будуть сидіти і щиро вболівати за команду. Навіть за ультрас можу поручитися! Але як я можу заприсягтися за купку якихось негідників, які приходять виключно для того, щоб зірвати матч?!", - сказав Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

Також президент "Динамо" заявив, що імена зачинщиків бійки будуть озвучені: "Ми знаємо, що три людини затримано, і вони знаходяться під слідством. Не знаю, сидять вони чи ні - я ж не співробітник правоохоронних органів. Їх імена відомі, вони будуть опубліковані, громадськість буде знати про це - нехай люди не переживають.

Зараз точно відомо, що потерпілий згодом хлопець зняв бійку на телефон, і після відмови стерти дане відео його було побито. Тобто має місце проста побутова ситуація, і треба кидати всі сили на боротьбу з цими проявами".

Нагадаємо, перший матч дискваліфікацію від УЄФА припав на гру проти "Маккабі", яку динамівці провели при порожніх трибунах. Також кияни мають заплатити штраф у розмірі 100 тисяч євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі