"Динамо" підписало свого колишнього гравця Бетау, що пережив в команді трьох тренерів

Поділитися
"Динамо" підписало свого колишнього гравця Бетау, що пережив в команді трьох тренерів Бетау провів за "Динамо" більше ста матчів © Clive Barda / Royal Opera House
Бразильський захисник прийшов "Динамо", коли командою керував Юрій Сьомін. При Олега Блохіна йому довелося піти в оренду.

Київське "Динамо" все-таки зважився на підписання контракту з досвідченим захисником з Бразилії Бетау, який виступав за "біло-синіх" з 2008-го по 2013-й.

Повідомляється, що 31-річний гравець буде виступати в команді Сергія Реброва до кінця нинішнього сезону, однак у його контракті є опція про продовження терміну дії договору. Таким чином, Бетау став першим футболістом, з ким "Динамо" підписало контракт на зимову перерву.

Нагадаємо, що Бетау приєднався до команди восени, однак Сергій Ребров погодився прийняти екс-динамівця лише за умови перегляду, адже захисник тривалий час залишався без роботи і був позбавлений ігрової практики. Однак у підсумку, Бетау довів свою спроможність, і в підсумку знову став повноправним гравцем "Динамо".

Додамо, що Бетау, чиє повне ім'я звучить як Амансиу Еберт Вілліан, виступав за "Динамо" з 2008 по 2012 рік, зігравши за киян більше 100 матчів. Захисник успішно грав в обороні під керівництвом чотирьох тренерів - Юрія Сьоміна, Валерія Газзаєва та Олега Лужного. Проте з приходом у команду Олега Блохіна Бетау втратив місце в складі і відправився в оренду у французький "Евіан". Потім бразилець перебрався на батьківщину - останнім його клубом був місцевий "Понте-Прету".

Напередодні стало відомо, що поки в Києві не можуть позбутися від бразильського півзахисника Дуду, який провів півсезону на батьківщині в оренді. "Динамо" намагалося домовитися про трансфер бразильця в один з місцевих клубів - "Корінтіанс" чи "Сан-Паулу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі