"Динамо" оголосило суперників на другий тренувальний збір

Поділитися
"Динамо" оголосило суперників на другий тренувальний збір "Біло-сині" продовжують готуватися до чемпіонату © fcdynamo.kiev.ua
Кияни зіграють з представниками шести країн.

2 лютого "Динамо" повернеться до турецького Белека, де проведе повторний тренувальний збір. Друга частина міжсезонної підготовки до Чемпіонату України буде тривати до 16 лютого. Про це повідомляє офіційний сайт "біло-синіх".

Упродовж збору кияни проведуть контрольні матчі з "Олімпією" (Любляна, Словенія), "Стремсгодсетом" (Норвегія), "Борацом" (Баня-Лука, Боснія і Герцеговина), БАТЕ (Білорусь), "Тоболом" (Казахстан) та "Динамо" (Тбілісі, Грузія).

Про місце та час проведення кожного з матчів буде оголошено додатково.

Нагадаємо, на першому зборі в Туреччині кияни здобули три перемоги - над "Нефтчі" (2:1), "Вардаром" (4:0) і "Динамо-Брест" (3:0), зіграли внічию з "Легією" (1:1) і поступилися "Хайдуку" (0:1).

Наразі "Динамо" посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від "Шахтаря" на 14 очок. Перший офіційний матч після зимової перерви динамівці проведуть 23 лютого проти полтавської "Ворскли".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" перемогою завершило перший зимовий збір у Туреччині.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі