"Динамо" обіграло "Чорноморець" завдяки двом голам на останніх хвилинах

Поділитися
"Динамо" обіграло "Чорноморець" завдяки двом голам на останніх хвилинах Мораєс знову відзначився
Одесити були близькі до нічиєї, але пропустили наприкінці матчу.

"Чорноморець", який вперше за 9 місяців проводив домашній поєдинок в Одесі, дав справжній бій чемпіону України в матчі третього туру УПЛ.

З перших хвилин одесити грали сміливо, давши зрозуміти, що не збираються відсиджуватися в обороні. Кілька разів "Чорноморець" серйозно потурбував оборону "Динамо" та Олександра Шовковського. У "Динамо", яке грало в новій виїзній формі, в першому таймі дуже солідно виглядав Ярмоленко, який і був ближче за всіх до голу. Один раз після проходу від лицьової лідер "Динамо" влучив у штангу, а під кінець тайму дуже потужно і красиво пробив з-за меж штрафного - Боровик виручив.

У воротаря "Чорноморця", який зловив кураж у першому таймі, в другій половині матчу роботи стало ще більше. Але Боровик справлявся. В одному з епізодів голкіпер відбив по черзі два удари від Гармаша: спершу п'ятою, а потім сильне добивання. У одеситів у другому таймі можливостей думати про атаку було вже куди менше. Але і говорити, що господарі відверто стіною стояли навколо своєї штрафної було б неправильно. Так, в одному з моментів Данченко ефектно пробивав через себе, але в створ воріт не потрапив, а в іншому дуже небезпечно з меж штрафного стріляв Насімі, однак теж мимо.

Кульмінація трапилася на 88-й хвилині матчу. Після розіграшу штрафного Мораєс зумів зорієнтуватися і п'ятою вразив ворота Боровика. А вже в доданий арбітром час відзначився Ярмоленко, поставивши крапку в грі.

"Чорноморець" - "Динамо" - 0:2

Голи: Мораєс, 88, Ярмоленко, 90+3.

"Чорноморець": Боровик, Петько, Хочолава, Мартиненко, Немчанінов, Шаповал, Філімонов, Ковалець (Смирнов, 86), Переверза (Соломка, 88), Данченко, Мурашов (Насімі, 78).

"Динамо": Шовковський, Морозюк, Віда, Петрович, Антунеш, Сидорчук (Гармаш, 66), Велозу (Кравець, 81), Рибалка, Гусєв (Мякушко, 73), Ярмоленко, Мораес.

Після трьох турів "Динамо" взяло максимум очок і ділить перше місце з "Шахтарем". У "Чорноморця" поки залишається одне очко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі