"Динамо" не можна забувати про атаку в матчі з "Лаціо" - Хацкевич

Поділитися
"Динамо" не можна забувати про атаку в матчі з "Лаціо" - Хацкевич Хацкевич не хоче, щоб команда закрилася в обороні © ФК Динамо
Головний тренер киян розповів про підготовку команди перед другим поєдинком з італійцями.

Наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував зустріч-відповідь з італійським "Лаціо" на своєму полі в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи, яка відбудеться у четвер, 15 березня.

"Самий головний висновок після нічиї в Римі? Грати можна і потрібно проти будь-якої команди. Розібрали голи "Лаціо" в Римі, уважно вивчивши їх. В першому голі важливу роль зіграв високий рівень футболістів "Лаціо" - все було настільки швидко і чітко, що навіть і не пред'явиш претензії нашим гравцям.

Під час другого гола суперник скористався нашою помилкою, тому потрібно бути максимально сконцентрованими, не втрачати м'яч і приділити особливу увагу атакуючій групі римлян", - заявив тренер українського гранда.

"Так, у першу чергу нам треба приділити увагу обороні. Але в той же час сміливість міста бере, і Рим, напевно, теж. Нам потрібно зіграти правильно, за підтримки своїх уболівальників не забувати йти вперед, атакувати і забивати".

"Зараз у нас достатньо гравців і є кілька тактичних варіантів, тому ми робимо перестановки і варіюємо склад. Дерліс Гонсалес може зіграти завтра, виходячи з того, яку тактику ми виберемо на гру".

Перша зустріч команд в Римі завершилася з рахунком 2:2

Раніше повідомлялося про те, що букмекери вважають "Лаціо" фаворитом у матчі проти "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі