"Динамо" не може забити гол вже в третьому матчі поспіль

Поділитися
"Динамо" не може забити гол вже в третьому матчі поспіль Динамівці зіграли беззубо в атаці у матчі проти "Олімпіка" © ФК Динамо
Серія без забитих голів склала вже майже 300 хвилин. Кияни не зуміли порадувати своїх уболівальників в трьох різних турнірах - спочатку Ліги Європи, потім - чемпіонаті, і ось тепер уже в Кубку України.

Київське Динамо в першому матчі 1/2 фіналу Кубка України проти донецького "Олімпіка" не зуміло не тільки обіграти суперника, але забити у ворота хоча б один гол.

Одна з найбільш результативних команд у нинішній Лізі Європи, а також в чемпіонаті Прем'єр-ліги, вже в третьому матчі поспіль залишила глядачів без емоцій після забитих м'ячів. Примітно, що всі три безгольову поєдинку кияни провели на виїзді.

Спочатку підопічні Сергія Реброва програли "Фіорентині" 0:2, потім розписали мирову з "Шахтарем" в рамках 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги і, нарешті, 29 квітня так і не відкрили рахунок у кубковому поєдинку.

Читайте також: "Динамо" - "Шахтар" 0:0 - відеоогляд матчу

Все динамівці не можуть забити вже на протязі 287 хвилин: в останній раз змушував капітулювати воротаря суперника Віталій Буяльський, який забив красивий гол у ворота "Волині" 19 квітня. Тоді кияни перемогли 3:1.

Примітно, що в нинішньому сезоні "Динамо" є однією з небагатьох команд, якій вдалося забити у ворота "Олімпіка" не більше гола. Чотири голи за матч забивали донеччанам "Чорноморець", "Карпати", донецький "Металург", а "Дніпро" та "Шахтар" на двох до чотирьох іграх 22 (!) рази примушували капітулювати воротарів колективу Санжара.

Також цікавий і той факт, що єдиний динамівський гол у ворота дебютанта Прем'єр-ліги забив захисник Микита Бурда, при цьому атакуюча лінія команди мовчала.

Читайте також: "Динамо" - "Шахтар" 0:0 - відеоогляд матчу

Всього в трьох зустрічах з "Олімпіком" підопічні Реброва двічі зіграли внічию 0:0 і один раз перемогли 1:0.

29 квітня в першому матчі 1/2 фіналу Шахтар на виїзді обіграв Дніпро 1:0, перервавши п'ятиматчеву безвиграшну серію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі