"Динамо" можуть позбавити очок або виключити з ЛЧ за напад фанів на темношкірих уболівальників - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" можуть позбавити очок або виключити з ЛЧ за напад фанів на темношкірих уболівальників - ЗМІ Влаштували бійку угрупування ультрас "Родичі" © facebook.com
Київський клуб може серйозно постраждати через бійку фанатів, УЄФА винесе вердикт 27 жовтня.

"Динамо" може понести серйозне покарання за напад київських фанів на темношкірих уболівальників на трибунах "Олімпійського" під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі".

УЄФА вже почав розслідування відносно "Динамо" на підставі звіту FARE та наданого відеозапису, про що повідомляється на офіційному сайті Європейського футбольного союзу. Справу порушено за такими статтями: расистська поведінка, масові заворушення, блокування проходів на трибунах. Вердикт Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА винесе 27 жовтня.

За інформацією Tribuna.com, враховуючи наявність відеодоказів, а також два недавніх покарання "Динамо" за прояви неонацизму на трибунах (на матчах із "Бордо" і "Евертоном"), киянам може загрожувати покарання від позбавлення очок до повного виключення з Ліги чемпіонів. Найбільш сприятливим результатом може стати проведення одного або кількох матчів при порожніх трибунах.

До речі, постраждалі темношкірі вболівальники виявилися жителями Києва. Крім того, постраждали і інші вболівальники "Динамо", які заступилися за них. Ніякого конфлікту на 19-му секторі, де стався інцидент, до того, як туди увірвалися ультрас, не було. Розпочали бійку, за інформацією Tribuna.com, ультрас "Динамо" - "Родичі".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Челсі" завершився нульовою нічиєю. Інцидент стався в середині першого тайму зустрічі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі