"Динамо" може вийти в плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця в групі

Поділитися
"Динамо" може вийти в плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця в групі "Динамо" має відмінні шанси вийти з групи
Перемога над "Маккабі" у будь-якому випадку подарує киянам путівку до наступного етапу.

Київському "Динамо" після перемоги над "Порту" достатньо у заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів обіграти "Маккабі. На даний момент у активі "Динамо" 8 очок, а у "Челсі" і "Порту" - 10.

Перемога з будь-яким рахунком виведе киян у плей-офф незалежно від результату матчу "Челсі" - "Порту". Якщо цей поєдинок завершиться перемогою однієї з команд, то кияни вийдуть у наступний етап з другого місця. Переможець матчу в Лондоні в такому разі набере 13 очок, а "Динамо", якщо обіграє "Маккабі" - 11.

Якщо ж англійці і португальці зіграють внічию, а "Динамо" виграє, то кияни вийдуть в плей-офф з першого місця. У такому випадку три команди наберуть по 11 очов, а в розрахунок будуть братися додаткові показники. Спершу очки в матчах між собою, а потім різниця забитих і пропущених голів в цих матчах. За умови нічиєї "Челсі" і "Порту" у трьох команд буде по 5 очок в очних зустрічах, а от різниця м'ячів - на користь "Динамо". На даний момент вона виглядає наступним чином: у "Динамо" - 5-4, "Порту" - 4-5, у "Челсі" - 3-3. Таким чином, за бортом ЛЧ залишаться португальці.

Читайте також: "Порту" - "Динамо": Ребров радий перемозі в два м'ячі, Лопетегі нічим не здивований

Нагадаємо, матч останнього туру проти "Маккабі" "Динамо" проведе 9 грудня на НСК "Олімпійський". На виїзді кияни обіграли ізраїльтян з рахунком 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі