"Динамо" - "Металіст": анонс, де дивитися матч 1 березня

Поділитися
"Динамо" - "Металіст": анонс, де дивитися матч 1 березня "Динамо" перемагало "Металіст" у трьох попередніх зустрічах © lnfaw.blogspot.com
Сезон у Прем'єр-ліга в столиці продовжиться цікавим протистоянням киян і харків'ян. "Металіст" буде грати в ослабленому складі.

Ще на початку сезону протистояння з харківським "Металістом" могло обернутися для "Динамо" втратою очок. Однак за півроку харків'яни перетворилися з претендентів на медалі у середняків української першості.

Протистояння відбудеться в рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Динамівці лідирують у першості, "Металіст" - на п'ятому місці.

Динамо - Металіст

1 березня, неділя, 19:30. Київ, НСК "Олімпійський" .

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади

Динамо: Шовковський, Данилу Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Рибалка, Беланда, Буяльський, Ярмоленко, Ленс, Кравець.

Металіст: Погорілий, Зотько, Булят, Іщенко, Осман, Ковальчук, Ткачук, Радченко, Назаренко, Бобко, Прийомів.

Травмовані: Велозу, Макаренко, Сидорчук (Динамо).

Під питанням: Гармаш, Селін.

Дискваліфіковані: ні.

Суддя: Віктор Швецов (Одеса).

За зимову перерву "Металіст" втратив абсолютно всіх легіонерів, а незабаром старожили клубу з лав українців вирішили бойкотувати матч з "Динамо" через борги по зарплаті. Серед тих, хто відмовився їхати в Києві, виявилися лідери Олександр Горяїнов, Едмар, Сергій Пшеничних, Василь Кобін, Денис Кулаков та інші.

У підсумку, на поле проти лідера чемпіонату вийдуть новачки, наприклад, підкріплення з "Чорноморця": нещодавно підписаний екс-завбек збірної України Сергій Назаренко, представник складу нинішньої національної команди Кирило Ковальчук, і перспективний Іван Бобко. У нападі очікується поява досвідченого Володимира Прийомова, який 7-8 років тому вважався одним з найталановитіших юніорів України.

На інших позиціях Ігор Рахаєв буде розраховувати на дублерів, частина з яких спеціально залишилася в столиці після матчу чемпіонату U-21.

Тренерський штаб "Динамо" при всій важливості будь-якого матчу в Прем'єр-лізі напевно буде тримати в розумі майбутнє єврокубкове протистояння з "Евертоном", в якому через дискваліфікацію не зіграють Андрій Ярмоленко, Юнес Беланда та Сергій Рибалка. Тому, напевно, Сергій Ребров спробує перевірити в бойових умовах якісь нові схеми.

Читайте також: Гармаш відзначив повернення на поле голом за динамівський дубль

У рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги 1 березня "Говерла" в Ужгороді зіграє із запорізьким "Металургом", в Києві донецький "Металург" зустрінеться з "Карпатами", а у Дніпропетровську "Дніпро" перевірить готовність луцької "Волині".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі