"Динамо" - "Маккабі": анонс, де дивитися матч 9 грудня

Поділитися
"Динамо" - "Маккабі": анонс, де дивитися матч 9 грудня На виїзді "Динамо" забило двічі © ФК Динамо
Чемпіон України при порожніх трибунах спробує вийти в плей-офф Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 9 грудня, "Динамо" проведе заключний і вирішальний матч групового етапу Ліги чемпіонів. На "Олімпійському" кияни прийматимуть "Маккабі".

Ця зустріч, нагадаємо, пройде без глядачів. "Динамо" покарано за бійку і побиття темношкірих уболівальників на трибунах "Олімпійського" по ходу матчу проти "Челсі".

Підопічні Сергія Реброва мають чудовий шанс вийти в плей-офф Ліги чемпіонів вперше за 16 років - все залежить тільки від них. Перемога над "Маккабі" з будь-яким рахунком виведе "Динамо" в 1/8 - причому, можливо, навіть з першого місця в групі. При цьому будь-який інший результат залишить киян за бортом турніру і відправить у Лігу Європи.

Матч першого кола між "Динамо" і "Маккабі", який відбувся в Ізраїлі, завершився перемогою киян з рахунком 2:0. Забивали у "Динамо" Ярмоленко і Мораєс.

Незважаючи на те, що "Динамо" є фаворитом матчу, Сергій Ребров не поспішає записувати "Маккабі" в аутсайдери: "Не вважаю, що "Маккабі" є явним аутсайдером у цьому матчі. Це дуже сильна команда, яка пройшла в кваліфікації "Базель", а це говорить про багато що. Вони створювали достатньо моментів і в матчі проти нас, і в поєдинках проти "Челсі" з "Порту". Може, десь їм не пощастило в групі. Тому моїм гравцям не можна виходити з думками, що вони фаворити".

"Динамо" - "Маккабі"

Середа, 9 грудня, Київ, НСК "Олімпійський", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 2"

Ориентировочные составы

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Рибалка, Сидорчук, Гармаш, Гонсалес, Ярмоленко, Мораєс.

"Маккабі": Райкович, Даса, Гарсія, Тібі, Бен-Аруш, Рікан, Альберман, Ігієбор, Перец, Бен-Хаїм 2, Захаві.

Арбітр - Бьорн Куйперс (Нідерланди)

Нагадаємо, букмекери вважають киян фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу "Динамо" в цій зустрічі - 1,14, на нічийний результат - 8,00, а тріумф гостей аналітики вважають малоймовірним - 20,0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі