"Динамо" - "Ґенґам": анонс, де дивитися матч 26 лютого

Поділитися
"Динамо" - "Ґенґам": анонс, де дивитися матч 26 лютого "Динамо" має забити принаймні один гол "Генгаму" в Києві
Динамівцям у Києві доведеться відіграти один гол - в гостях вони програли 1:2. Перемога з мінімальним рахунком влаштує команду Сергія Ребова.

Київське "Динамо" 26 лютого на столичному стадіоні НСК "Олімпійський" проведе матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Ґенґама".

Нагадаємо, що у першій грі команда Сергія Реброва у драматичному протистоянні поступилася опонента на його полі 1:2. Той поєдинок запам'ятався вболівальникам ще й безпрецедентним випадком: протягом п'яти хвилин киян позбулися на поле двох лідерів і догравали другий тайм удев'ятьох проти 11 суперників.

Динамо - Ґенґам

26 лютого, четвер, 20:00. Київ, НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 2".

Орієнтовні склади (версія football.ua):

Динамо: Шовковський, Данило Сілва, Драгович, Антунеш, Риболовля, Гусєв, Буяльський, Велозу, Ленс, Кравець.

Ґенґам: Лессль, Якобсен, Сорбон, Кербра, Левек, Ятабаре, Матіс, Санкаре, Пьє, Марва, Бову.

Травмовані: Макаренко ("Динамо").

Під питанням: Ленс, Гармаш, Мбокані (Динамо).

Дискваліфіковані: Ярмоленко, Беланда, Сидорчук (Динамо).

Суддя: Мартін Стрембергссон.

Матч у Ґенґамі, скромному містечку на півночі Франції, назавжди увійде в історію київської команди: мало того, що ще на початку гри через травму залишив поле Джермейн Ленс, так ще і в кінці першого тайму суддя показав дві прямі червоні картки Андрію Ярмоленку і Юнесу Беланді. У грі залишилося вісім польових і команді Сергія Реброва завдяки голу португальця Мігеля Велозу зазнали мінімальної поразки.

А все могло б бути набагато гірше: пропусти кияни не два, а три м'ячі, зараз би їх шанси на успіх були б набагато меншими. А так - і букмекери, і фахівці дають "Динамо" 45-50 відсотків на вихід в 1/8 фіналу.

Перед Сергієм Ребровим стоїть завдання закрити проблемні позиції: якщо під нападником "Динамо" можуть зіграти багато, то замінити Ярмоленко буде дуже важко. Так, є універсальний солдат Олег Гусєв, однак його найкращі якості - досвід, швидкість і бачення поля - тренерський штаб краще б використовував як додатковий козир. Не варто забувати і те, що Гусєв не настільки технічно оснащений порівняно з Ярмоленко.

Додайте сюди ще й невизначеність з Ленсом, який тримає лівий фланг атаки, і вийде не зовсім гарна картина. Втім, судячи з передматчевим висловлювань Ребова, в "Динамо" все тримають під контролем.

Перед матчем Сергій Ребров зазначив, що він знає, за рахунок чого "Динамо" може обіграти Ґенґам. "Головне, щоб у хлопців була холодна голова, щоб вони не кинулись одразу "вбивати" цю команду. Хоча, в той же час, я вважаю, що гравці "Ґенґама" надійшли дуже негарно. І тепер вони мають понести за це покарання. Все в наших руках", - заявив головний тренер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі