"Динамо" - "Евертон": анонс, де дивитися матч 19 березня

Поділитися
"Динамо" - "Евертон": анонс, де дивитися матч 19 березня "Динамо" в нинішньому сезоні добре грає на НСК "Олімпійський"
На домашньому стадіоні НСК "Олімпійський" кияни мають за спиною значну серію в шість перемог у поєдинках Ліги Європи. Причому всі вони були здобуті з різницею у два голи.

19 березня на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти англійського "Евертона".

Результат першої гри в Ліверпулі (1:2) залишає для киян хороші шанси на продовження боротьби в євротурнірі. Підопічним Сергія Реброва достатньо забити один гол у ворота суперника і при цьому залишити свої володіння на замку.

Динамо - Евертон

19 березня, четвер, 20:00. Київ, НСК "Олімпійський"

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 2"

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Динамо: Шовковський - Віда, Данилу Сілва, Драгович, Антунеш - Рибалка, Велозу - Ярмоленко, Сидорчук, Гусєв - Мбокані.

Евертон: Говард - Коулмен, Алькарас, Ягелка, Бейнс - Маккарті, Баррі, Осман - Барклі, Нейсміт - Лукаку.

Травмовані: Макаренко, Ленс - Хибберт, Міральяс, Ов'єдо, Пієнаар.

Дискваліфіковані: Беланда (Динамо).

Суддя: Денис Айтекін (Німеччина).

У цілому, ситуація для "Динамо" виглядає дуже і дуже перспективно: по-перше, за киян говорить статистика. У нинішньому сезоні підопічні Сергія Реброва перемагали у всіх домашніх матчах Ліги Європи, а з урахуванням минулого розіграшу, за спиною у киян - значна серія з шести перемог на "Олімпійському" (домашній матч 1/16 фіналу з "Валенсією" проходив на нейтральному полі з-за подій на Майдані). Причому у всіх цих поєдинках "біло-сині" забивали у ворота суперників мінімум два м'ячі, перемагаючи з різницею у два голи.

По-друге, підтримка вболівальників: київський глядач вже довів, що може бути з командою у нелегкий час, коли на матч з "Генгамом" прийшло більше 50 тисяч людей. Футболісти віддячили фанатів впевненою і яскравим, а головне самооотверженной грою. Напевно так само буде і з "Евертоном".

по-третє, на боці киян - більший міжнародний досвід, а також тренерська думка Сергія Реброва та його помічника Рауля Рианчо. Головне, щоб футболісти правильно сприйняли установку і виходили на поле з переможним настроєм.

звичайно, Можна додати кілька очок на користь англійської команди, адже у Реброва не все так гладко з формуванням складу. Однак у розпорядженні тренера - кілька футболістів, які здатні закрити відразу кілька позицій. Таких, як Олег Гусєв.

В іншому матчі з участю українського представника в Лізі Європи дніпропетровський "Дніпро" на виїзді зіграє проти голландського "Аякса". У першому поєдинку українці відсвяткували перемогу 1:0.

Слід додати, що в Амстердам команда вирушила без головного тренера Мирона Маркевича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі