"Динамо" цікавиться півзахисником "Порту", "Шахтарю" потрібен гравець "Фіорентини" - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" цікавиться півзахисником "Порту", "Шахтарю" потрібен гравець "Фіорентини" - ЗМІ Жосуе може перейти в "Динамо" © uefa.com
Гранди українського футболу хочуть в міжсезоння зміцнити склад легіонерами.

Київське "Динамо" проявляє інтерес до півзахисника "Порту" Жосуе, який на правах оренди виступав за "Брагу". Про це повідомляють португальські ЗМІ.

За інформацією Maisfutebol, представники київського клубу вже зв'язувалися з агентом 25-річного Жосуе, щоб дізнатися про перспективи можливого трансферу в період літнього міжсезоння.

У розташування "Порту" після оренди в "Брагу" Жосуе повинен повернутися в червні. За минулі шість місяців футболіст відіграв за "Брагу" 22 матчі у всіх турнірах, відзначившись 5 голами і 4 передачами.

У той же час донецький "Шахтар" цікавиться півзахисником "Фіорентини" Матіасом Фернандесом. Як повідомляє Transfermarketweb, 30-річний чилієць влітку на правах оренди може опинитися в "Торіно", проте в ньому також зацікавлений "Шахтар" і ряд інших клубів.

У сезоні 2015-2016 Фернандес відіграв за "Фіорентину" 22 матчі в Серії А, в яких забив 1 гол і віддав 5 гольових передач.

Читайте також: Срна продовжив контракт з "Шахтарем"

Нагадаємо, раніше після двох років у "Шахтарі" в "Динамо" перейшов нападник Олександр Гладкий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі