"Динамо" - "Челсі": Ребров назвав результат "гідним", Моуріньо - "прийнятним"

Поділитися
"Динамо" - "Челсі": Ребров назвав результат "гідним", Моуріньо - "прийнятним" Моуріньо вважає, що арбітр повинен був ставити пенальті © uefa.com
Головні тренери киян і лондонців підвели підсумок протистояння на "Олімпійському".

Сергій Ребров і Жозе Моуріньо прокоментували нульову нічию, яка була зафіксована в матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Челсі".

Моуріньо заявив, що його команда володіла ініціативою протягом більшої частини матчу: "Протягом 77 хвилин ми мали перевагу, володіли ініціативою, мали хороші моменти, один раз "Динамо" врятувала поперечина, а в іншому епізоді арбітр повинен був призначити пенальті у ворота киян. Але в останні 15 хвилин гри "Динамо" відчуло, що може забити гол і створило деякі проблеми для нас. Для нас ці хвилини були важкими, особливо в ментальному плані".

На думку головного тренера лондонців, пенальті був очевидним: "Пенальті був стовідсотковим. То був ключовий момент, який міг дозволити нам врятувати матч. Тим не менш, цей результат є прийнятним для нас, адже у нас буде ще домашній матч проти "Динамо".

"Я радий, що ми гідно зіграли з дуже сильною командою. Сьогодні наші хлопці заслуговують похвальних слів, - підкреслив у свою чергу Сергій Ребров, - В першому таймі, напевно, ми ще розгойдувалися, не усвідомлювали, що можна спокійно грати з цією командою, її можна обігрувати. У другому таймі володіли перевагою, хоча пропустили кілька контратак. Так, ми не взяли три очки, але це турнір найвищого рівня, і тут грають найкращі команди Європи. Будемо брати очки на виїзді.

Я не згоден, що "Челсі" володів перевагою протягом 75 хвилин. Особливо у другому таймі, я думаю, що ми володіли перевагою. Інша сторона медалі полягає в тому, що ми пропускали контратаки, і "Челсі" мав хороші моменти".

Читайте також: "Динамо" на виїзді впевнено переграло "Маккабі"

Нагадаємо, після трьох турів у "Динамо" - 5 очок, у "Челсі" - 4. А лідирує у групі G "Порту", який набрав 7 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі