"Динамо" - "Челсі": анонс, де дивитися матч 20 жовтня

Поділитися
"Динамо" - "Челсі": анонс, де дивитися матч 20 жовтня "Динамо" приймає вдома "Челсі" © football.ua
Кияни будуть приймати зіркову команду з Лондона в Лізі чемпіонів.

Сьогодні, 20 жовтня, "Динамо" проведе третій матч у рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

Підопічні Сергія Реброва за підсумками двох турів мають рівну кількість очок з англійським грандом, тому поєдинок вважається центральним у квартеті в світлі боротьби за вихід у плей-офф.

У новому сезоні лондонці переживають складні часи і вже встигли розгубити багато очок в англійській Прем'єр-лізі і програти "Порту" в Лізі чемпіонів. Крім того, в лазареті команди залишаються воротар Куртуа, а також нападники Педро і Ремі, а ігровий баланс зразка минулого сезону так поки і не знайдено.

У "Динамо" також можлива серйозна втрата - поєдинок може пропустити Сергій Рибалка, який в останні дні не тренується в загальній групі. Важливість цього футболіста була перевірена недавнім матчем з "Шахтарем", в якому чемпіони України програли центр поля і пропустили три м'ячі. Однак саме цей провал може змусити тренерський штаб таки випустити на поле опорного півзахисника, незважаючи на його проблеми зі здоров'ям.

Швидше за все, саме спарені поєдинки з "Челсі" і визначать перспективи української команди в турнірі, так як паралельно "Порту" буде грати з "Маккабі" та побореться за дві поспіль перемоги, які значно збільшать шанси португальців на перше місце. Таким чином, саме в протистоянні "Динамо" і "Челсі" може вирішитися доля другої путівки в наступний етап.

Статистика буде на боці "Челсі", так як "Динамо", обігравши у минулому сезоні "Евертон", здобуло лише п'яту перемогу проти англійських команд в 24 матчах.

"Динамо" - "Челсі" (Англія)

Вівторок, 20 жовтня, Київ, НСК "Олімпійський", 21:45

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Шовковський, Антунеш, Драгович, Хачеріді, Данило Сілва, Рибалка, Гонсалес, Велозу, Сидорчук, Ярмоленко, Мораєс.

"Челсі": Бегович, Аспілікуета, Кехілл, Зума, Іванович, Рамірес, Матіч, Вілліан, Фабрегас, Азар, Дієго Коста.

Читайте також: Ребров в матчі проти "Челсі" очікує побачити гру на перемогу

Зазначимо, що букмекери віддають невелику перевагу гостям. Коефіцієнт на перемогу лондонців - 2,62, тоді як на перемогу господарів поля - 2,80. А найменш імовірним результатом вважається нічия - 3,10.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі