Динамівець Гармаш повернеться після травми у березні

Поділитися
Динамівець Гармаш повернеться після травми у березні Денис Гармаш повернеться через місяць © football.ua
У разі повернення півзахисника на полі київська команда отримає солідну посилення гри. Правда повернення лідера центру поля слід чекати лише на початку березня.

Після того, як півзахисник "Динамо" Денис Гармаш пропустив через травму півтора року, лише ненадовго повертаючись на поле, наближається час, коли він нарешті зможе допомогти своїй команді.

Гармаш вже відправився з киянами на тренувальний збір в Іспанію, однак поки його повернення в стрій відкладається.

Як повідомляє dynamo.kiev.ua, аж до закінчення поточного етапу підготовки "біло-синіх" до другої частини сезону, футболіст буде тренуватися за індивідуальною програмою, обмежуючись біговою роботою і вправами у тренажерному залі. До роботи з м'ячем Гармаш повинен приступити в середині лютого, а його повернення на поле в "Динамо" чекають лише на початку березня.

При найсприятливішому збігу обставин, хавбек може бути задіяний у першому офіційному поєдинку молодіжної команди "Динамо" 2015 року, який відбудеться 27 лютого - тоді динамівці зіграють проти харківського "Металіста" в рамках 15-го туру молодіжної першості Прем'єр-ліги.

3 лютого стало відомо, що "Динамо" продовжило контракти з Артемом Кравцем і Сергієм Рибалкою до 2018 року. Додамо, що контракт Гармаша діє до літа 2016 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі