Динамівець Гармаш ледь не припинив грати у футбол через травму - Ребров

Поділитися
Динамівець Гармаш ледь не припинив грати у футбол через травму - Ребров Денис Гармаш успішно вилікувався від чергової важкої травми © Clive Barda / Royal Opera House
В останній день зими один з найбільш талановитих українських футболістів зазначив поверненням на футбольне поле після травми і голом у ворота суперника.

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш вже повністю відновився після травми, отриманої ще влітку 2014 року, взяв участь у матчі проти дубля "Металіст", однак на поєдинок 15-го туру Прем'єр-ліги він не потрапив навіть у заявку, а спостерігав за грою партнерів з трибуни.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає недоцільним форсування подій: Гармаш буде повертатися до гри поступово.

"У даний момент поки рано кидати його в бій. Денис пережив важку травму, і в певний момент навіть стояло питання про те, чи буде він грати у футбол", - пояснив ситуацію Ребров.

"Я радий, що у нього все налагодилося, він тренується, але рівень тренувань та ігор - різний. Тому ми поступово будемо підпускати його до матчів, адже не хочеться знову втратити такого футболіста", - резюмував тренер.

Читайте також: Онук коменданта Освенцима завтра приїде в колишній концтабір – WSJ

Нагадаємо, що Гармаш пережив дві серйозні травми протягом двох останніх сезонів: спочатку, в липні 2013 року він порвав хрестоподібні зв'язки коліна на тренуванні і пропустив близько 9 місяців, а незабаром, зігравши лише три матчі влітку 2014-го, він знову опинився на лікарняному ліжку. І хоч ця травма здавалася не такою серйозною, як попередня, хавбек був змушений лікуватися протягом півроку.

У матчі 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Динамо розгромило Металіст 3:0, володіючи тотальною перевагою протягом всього матчу, але при цьому реалізував лише половину створених моментів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі