Девід Хей провчив Чісору нокаутом у п'ятому раунді (відео)

Поділитися
Старший за віком 31-річний Хей відправив 28-річного Чісору в нокаут у п'ятому раунді. Після першого нокдауну Дерек швидко піднявся, а після другого рефері вирішив зупинити двобій.

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях Девід Хей нокаутував колишнього претендента на титул Дерека Чісору. Бій Чісори і Хея відбувся в суботу, 14 липня, на 35-тисячному стадіоні «Аптон-Парк» у Лондоні.

Старший за віком 31-річний Хей відправив 28-річного Чісору в нокаут у п'ятому раунді. Відзначимо, що після першого нокдауну Дерек швидко піднявся, а після другого рефері вирішив зупинити двобій.
Додамо, що за очками Хей був попереду. Після бою обидва боксери привітно поговорили і обнялися.
Зокрема Хей після бою здивувався, що Чісора протримався так довго. "Чісора краще за всіх моїх суперників у кар'єрі тримав удари, - зізнався Хей. - Він пропускав такі удари, які інших просто змітали з рингу, але продовжував йти вперед. Він змусив мене попрацювати набагато більше, ніж я очікував. Думав, що бій завершиться у другому раунді. Мені довелося докласти зусиль, щоб здобути хорошу перемогу".
Незважаючи на всю неприязнь перед боєм, Хей віддав належне супернику: "Цей бій став одним з кращих у Великобританії за останні роки, - сказав Девід. - Перед поєдинком було чимало скандалів, ми поставили на кін свої життя, але хочу висловити повагу Дереку. Думаю, його чекають великі справи".
Чісора визнав закономірність поразки і підтвердив намір виступати далі. "Відмінний вийшов бій. Я пропустив удар, сам не зрозумів, звідки, але це був чудовий удар. Це бокс - переможець тут тільки один. Але я ще повернуся".
Як повідомлялося раніше, призовий фонд бою склав більше 5 млн євро. Хей отримав за поєдинок 3,7 млн євро, його суперник Дерек Чісора заробив 1,7 млн ​​євро.
Нагадаємо, гонорар Чісори за бій з чемпіоном WBC Віталієм Кличком склав 500 тис. євро, з яких 20%, або 100 тис. євро, пішли на штрафи за хуліганські витівки в Мюнхені. Девід Хей, за його власними словами, за попередній бій з чемпіоном WBA/WBO/IBF Володимиром Кличком отримав більше 15 млн євро. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі