Демаршем захисника "Дніпра" Ежидіу керували найуспішніші агенти з Бразилії

Відео
Поділитися
Демаршем захисника "Дніпра" Ежидіу керували найуспішніші агенти з Бразилії На прикладі Эжидиу в черговий раз можна переконатися в ненадійності бразильських футболістів © futnet.com.br
У "Дніпрі" зроблять все можливе, щоб захисник Ежидіу або повернувся в команду, або заплатитив фінансову компенсацію.

Бразильський захисник Ежидіу, який самовільно покинув розташування "Дніпра", а згодом підписав контракт з "Палмейрасом", виявився учасником заздалегідь сплановану акцію з боку бразильських агентів і юристів.

До такого висновку прийшли журналісти програми "ПроФутбол", спираючись на ряд фактів і коментарів з боку футболістів та інших фахівців.

За даними ЗМІ, втечею Эжидиу з "Дніпра", за який лівий захисник зіграв всього 5 матчів, але при цьому вже встиг успішно влитися в склад команди Мирона Маркевича, керували кращі агенти Бразилії - Едуарду Уран, Маркуш Мота і Алешандре Матос. Останній нещодавно був призначений на керівні посади в "Палмейрас", куди перейшов Эжидиу, а ще раніше успішно співпрацював з ним, коли той був гравцем "Крузейру".

Нагадаємо, що Эжидиу перейшов у "Дніпро" з складу Крузейру за 2,5 мільйона євро, значна частина з яких повинна була піти в руки агентів. В цей же час стало відомо, що один з лівих захисників "Палмейрас" травмувався і команда терміново потребувала в хорошому виконавця на дану позицію. Судячи з усього, агенти вміло скористалися ситуацією, адже "Дніпро" справді затримав виплати за контрактом бразильця.

Це підтвердив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

"Основна претензія - невиплата зарплати. З боку його агентів з проханням вирішити всі питання по виплаті заробітної плати, але у нас були технічні моменти, які не дозволяли зробити це. Однак перед тим, як Эжидиу відправився в Бразилію, він отримав гроші за два місяці", - розповів Стеценко.

Читайте також: Зозуля не зможе зіграти за "Дніпро" до кінця осені

Характерно, що інші бразильці "Дніпра" - Лео Матос і Дуглас - розповіли, що у них немає ніяких претензій до клубу в частині виплати зарплати. Обидва футболіста зійшлися на думці, що втеча їх співвітчизника виглядало дивним.

В даний момент "Дніпро" вживає всі можливі дії, щоб вийти переможцем з цієї ситуації: або отримати футболіста назад, або домогтися компенсації за його перехід в "Палмейрас". Також можливі санкції з боку ФІФА.

"Задача проста - повернути футболіста у клуб і змусити його виконати контрактні зобов'язання. Якщо ж не вийде, ми будемо наполягати на компенсації з боку його представників або нового клубу", - резюмував Стеценко.

Головний тренер "Дніпра" Мирона Маркевич зможе замінити Эжидиу або румунів Олександру Владом, або бразильцем Лео Матос.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі