Дебютний гол 19-річний футболіст "Дніпра" забив у ворота своєї колишньої команди

Відео
Поділитися
Дебютний гол 19-річний футболіст "Дніпра" забив у ворота своєї колишньої команди Валерій Лучкевич забив дебютний гол за "Дніпро" © football.ua
Як і у випадку з "Динамо" у 16-му турі, коли Микита Бурда точним ударом приніс три очки своїй команді переможний і свого роду рятівний гол у ворота "Металурга" записав на свій рахунок ще один молодий талант українського футболу Валерій Лучкевич.

19-річний півзахисник "Дніпра" Валерій Лучкевич приніс перемогу своїй команді, забивши на 75-й хвилині єдиний гол у ворота запорізького "Металурга" в рамках 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Дніпряни, у яких виникли проблеми з реалізацією моментів, зберегли хороші шанси на срібні нагороди чемпіонату, а молодий талант українського футболу відзначився дебютним ударом у топ-дивізіоні, що може надати йому додатковоъ впевненості у власних силах.

На 75-й хвилині поєдинку Роман Безус і Нікола Калініч вивели на ударну позицію молодого партнера, який майстерним ударом у дальній кут вразив ворота колишнього днепрянина Максима Старцева.

Читайте також: Коноплянка пообіцяв підготуватися на 100 відсотків до матчу з "Аяксом"

Примітно, що Лучкевич, уродженець Запоріжжя, є вихованцем "металургів" і перейшов у "Дніпро" в кінці 2013 року після конфлікту з керівництвом. За словами молодого футболіста, він зважився на від'їзд з рідного міста після того, як команда звільнила з тренерського штабу його батька, у минулому півзахисника запорожців, що зіграв за них майже 200 матчів.

Зараз же Лучкевич відмовляється коментувати ситуацію, зазначивши лише те, що для нього було важливо забити у ворота "Металурга".

Додамо, що після 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Дніпро" набрав 37 очок і відстає на один заліковий пункт від "Шахтаря".

В рамках попереднього ігрового дня 19-річний захисник "Динамо" Микита Бурда став автором переможного гола в матчі з донецьким "Олімпіком". Це виявився дебютний м'яч у кар'єрі Бурди за динамівців. Молодий футболіст забив його на 4-й доданій арбітром хвилині з подачі Андрія Ярмоленко головою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі