Цуренко вдало стартувала на Кубку Кремля

Поділитися
Цуренко вдало стартувала на Кубку Кремля Цуренко подолала перший раунд
Українська тенісистка подолала перший раунд турніру в Москві.

Друга ракетка України успішно стартувала на Кубку Кремля в Москві, призовий фонд якого становить 702 тисячі доларів. У стартовому поєдинку основного раунду 37-й номер світового рейтингу здолала представницю Сербії Олександру Круніч (№99 в рейтингу WTA).

Матч тривав 1 годину, Цуренко віддала суперниці лише чотири гейми - 6:3, 6:1. Відзначимо, що цей поєдинок став четвертим очним протистоянням тенісисток, рахунок 4:0 на користь українки. Тепер Цуренко зустрінеться зі словачкою Анною Шмидловою, яка посіяна на турнірі під восьмим номером.

Відзначимо, що в оновленому рейтингу WTA Цуренко, а також Еліна Світоліна і Катерина Бондаренко зберегли свої позиції. Цуренко - 37-а, Світоліна - 21-а, а Бондаренко - 79-а.

Читайте також: Долгополов і Світоліна представлятимуть Україну на Кубку Хопмана

У кращій чоловічій сотні вгору піднялися Олександр Долгополов і Ілля Марченко. Першій ракетці України вдалося переміститися з 37-го місця на 35-е, а третій ракетці нашої країни - з 82-го на 79-е. Сергій Стаховський втратив три позиції і тепер 66-й.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі