Цуренко у Нью-Хейвені обіграла восьму ракетку світу, але поступилася шостій

Поділитися
Цуренко у Нью-Хейвені обіграла восьму ракетку світу, але поступилася шостій Цуренко не змогла вийти у фінал © iSport.ua
Друга ракетка України на американському турнірі зупинилася в кроці від фіналу.

Леся Цуренко на турнірі в американському Нью-Хейвені (призовий фонд - $ 689,063) дійшла до півфіналу, проте там програла шостій ракетці світу Люсії Шафаржовій з Чехії.

Якщо у першому сеті перевага чешки була досить очевидною, то вже у другому Цуренко показала характер, перевівши його на тайбрейк. Щоправда, виграти там українці не вдалося - 2:6, 6:7(4). Зазначимо, що на стадії чвертьфіналу турніру в Нью-Хейвені Цуренко обіграла іншу сильну суперницю з Чехії, Кароліну Плішкову, яка є восьмою ракеткою світу - 6:2, 6:2.

Скоро у Цуренко буде шанс взяти реванш у Шафаржової - вона зіграє з нею у першому раунді Відкритого чемпіонату США вже через кілька днів. Еліна Світоліна стартує там проти однієї з тенісисток, які пройдуть кваліфікацію.

Читайте також: Цуренко завершила виступи у Торонто

Своїх суперників по основній сітці US Open дізналися і лідери українського тенісу серед чоловіків. Олександр Долгополов в першому колі зіграє з представником Австралії Семюелем Гротом. А Сергію Стаховському у суперники дістався також тенісист з Австралії Джон Міллман

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі