Цуренко пробилася до чвертьфіналу турніру в Нью-Хейвені

Поділитися
Цуренко пробилася до чвертьфіналу турніру в Нью-Хейвені Цуренко може зустрітися з Савчук © womenstennisblog.com
Українська тенісистка спершу програла в кваліфікації, але потім замінила в основній сітці Сімону Халеп, яка зазнала травми.

Друга ракетка України Леся Цуренко успішно подолала бар'єр другого раунду на турнірі в Нью-Хейвені (призовий фонд - $ 689,063) і вийшла в чвертьфінал.

На шляху до 1/4 українка обіграла Барбору Стрикову з Чехії. У першій половині стартового сету суперниці обмінялися брейками, а за рахунку 4:3 українка знову виграла гейм на подачі суперниці. Цуренко втримала перевагу і успішно подала на перемогу у першій партії. А в другому сеті Леся виграла ще шість геймів поспіль - 6:4, 6:0.

Зазначимо, що у другий раунд Цуренко потрапила завдяки травмі румунки Сімони Халеп. Українська тенісистка в кваліфікації програла представниці Казахстану Юлії Путінцевій, але потім завдяки збігу обставин опинилася одразу в другому колі.

У чвертьфіналі Цуренко зіграє з переможницею пари Ольга Савчук (Україна) - Кароліна Плішкова (Чехія).

Раніше турнір у Нью-Хейвені, нагадаємо, покинула Еліна Світоліна, яка не змогла завершити матч проти американки Медісон Кіз.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі