Чвертьфінальні матчі Кубка України з футболу перенесли на весну

Поділитися
Чвертьфінальні матчі Кубка України з футболу перенесли на весну Розіграш Кубка продовжиться в наступному році © ФК Динамо
Клуби Прем'єр-ліги виступили за те, щоб провести перші матчі 1/4 у березні.

Перші матчі 1/4 Кубка України з футболу будуть зіграні не 3 грудня, як передбачалося раніше, а в березні 2016 року. Таке рішення було прийнято дирекцією Прем'єр-ліги.

Повідомляється, що в Прем'єр-лігу надійшли звернення клубів з проханням про перенесення чвертьфінальних матчів. За підсумками опитування учасників Прем'єр-ліги було прийнято рішення перемістити перші чвертьфінальні зустрічі на 2 березня. Дата проведення поєдинків у відповідь 1/4 фіналу буде визначено додатково.

У чвертьфіналах утворилися такі пари: "Динамо" зіграє з "Олександрією", "Шахтар" - з "Ворсклою", "Зоря" - з "Волинню", а "Дніпро" - зі "Сталлю".

Читайте також: Кубок України: "Динамо" і "Шахтар" досягли розгромних перемог

Нагадаємо, чинним володарем Кубку України є київське "Динамо", яке в матчі за трофей-2015 обіграло "Шахтар" у серії пенальті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі