Чотирьох гравців збірної Франції дискваліфіковано через скандал на Чемпіонаті світу

Поділитися
© World Economic Forum
Чотирьох гравців збірної Франції, які були втягнуті в скандал з бойкотом тренера Раймона Доменека на Чемпіонаті світу в ПАР, відсторонено від участі в матчах команди. Це рішення у вівторок, 17 серпня, прийняла федерація футболу країни (ФФФ).
Чотирьох гравців збірної Франції, які були втягнуті в скандал з бойкотом тренера Раймона Доменека на Чемпіонаті світу в ПАР, відсторонено від участі в матчах команди. Це рішення у вівторок, 17 серпня, прийняла федерація футболу країни (ФФФ).Так, форвард "Челсі" Ніколя Анелька (на фото) не гратиме в 18 матчах збірної, а захисник "Манчестер Юнайтед" Патріс Евра – у п'яти. Півзахисник "Баварії" Франк Рибері дискваліфікований на три поєдинки збірної, а їх колега по амплуа з "Ліона" Жеремі Тулалан - один. При цьому захисник "Барселони" Ерік Абідаль, поведінка якого також розглядалася комісією ФФФ, оштрафований не був. Нагадаємо, виступ збірної Франції в ПАР закінчився повним провалом. Команда не виграла жодного матчу на стадії групового турніру і зайняла останнє місце в квартеті. При цьому під час Мундіаля національну збірну супроводжували скандали. Спочатку після сварки з тренером Раймоном Доменеком з команди був відрахований форвард Ніколя Анелька. Потім інші гравці відмовилися тренуватися. У результаті після провалу на ЧМ Доменек був відправлений у відставку, а невдалий виступ національної збірної обговорювався на найвищому рівні. Так, президент Франції Ніколя Саркозі навіть провів спеціальне засідання уряду, присвячене ситуації в команді. Через невдалій виступ збірної і скандалу глава ФФФ Жан-Пьер Ескалетт пішов у відставку. Новий тренер національної команди Лоран Блан у своєму дебютному матчі на цій посаді з Норвегією не задіяв жодного з футболістів, що потрапили в заявку національної команди на ЧС-2010.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі