Чотири збірні достроково оформили вихід на Євро-2016

Поділитися
Чотири збірні достроково оформили вихід на Євро-2016 До господарів турніру приєдналися Англія, Ісландія, Чехія та Австрія
На чемпіонат Європи у Францію першими пробилися родоночальніки футболу, а збірна Нідерландів може залишитися за бортом турніру.

Після восьмого туру кваліфікації Євро-2016 стали відомі володарі чотирьох путівок на європейську першість, яка пройде у Франції. Ще ряд команд знаходиться в кроці від того, щоб оформити вихід на чемпіонат Європи.

Першими ще за три тури до фінішу кваліфікації на Євро-2016 пробилися англійці. Підопічні Роя Ходжсона у цьому відборі очок не втрачають - вісім перемог у восьми матчах. А за два тури до фінішу компанію їм склали збірні Ісландії та Чехії, а також Австрії. Зазначимо, що ісландці і чехи грають в одній групі. У боротьбі за третє місце, яке дає право зіграти в плей-офф кваліфікації, вони залишили Туреччину і Нідерланди. А австрійці оформили путівку на чемпіонат Європи, обігравши шведів. І тим самим, до речі, допомогли вийти на друге місце Росії.

Близькі до виходу на Євро-2016 іспанці і словаки. Обидві збірні можуть позбавити Україну шансів на пряме попадання на чемпіонат, якщо в наступному турі обіграють Люксембург і Білорусь відповідно. Головний тренер білоруської збірної Олександр Хацкевич вже підкреслив, що його підопічні намагатимуться допомогти українцям і відібрати очки у словаків. Крім того, вже в наступному турі путівки на Євро може завоювати ще більш ніж 10 команд.

Нагадаємо, у чемпіонаті Європи 2016 року вперше візьмуть участь 24 збірні. Останні матчі групового етапу кваліфікації будуть зіграні 13 жовтня, а в листопаді відбудуться матчі плей-офф, за підсумками яких визнаться останні чотири учасники чемпіонату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі