"Чорноморець" здобув довгоочікувану перемогу у Прем'єр-лізі

Поділитися
"Чорноморець" здобув довгоочікувану перемогу у Прем'єр-лізі Руслан Фомін допоміг своїй команді здобути першу за 8 матчів перемогу © football.ua
До того, як одесити обіграли полтавську "Ворсклу", в останній раз вони перемагали у серпні. Серія без перемог тривала сім матчів.

Одеський "Чорноморець" перервав серію невдач у Прем'єр-лізі, перегравши полтавську "Ворсклу" 1:0 в рамках 12-го туру.

Переможний гол на свій рахунок записав Руслан Фомін, який відгукнувся на передачу Сергія Назаренко.

Обидві команди підійшли до матчу не в кращому настрої: одесити не могли перемогти аж з 11 серпня - на домашньому тоді стадіоні була обіграна луцька "Волинь" 1:0. Положення полтавчан було не набагато кращим: мало того, що вони три матчі поспіль грають внічию, так ще в двох попередніх поєдинках не забивали голів. Хіба що вдалі результати в Кубку України піднімали суперникам настрій.

Як виявилося, команда, яка розташована нижче в турнірній таблиці, показала кращу готовність, більше бажання, і в підсумку перемогла. Рахунок був відкритий на початку зустрічі, коли після швидкої перепасовки двох стовпів "Чорноморця" Олексія Гая і Сергія Назаренка на ударну позицію був виведений Руслан Фомін. Нападник не підвів - пробив повз Станіслава Богуша і точно в ціль.

Одесити продовжили тиснути на суперника, а у "Ворскли" небезпечний момент виник лише після перерви, коли Артем Громов перевірив пильність Євгена Паста. У час, що залишився "Чорноморець" був ближче до того, щоб збільшити перевагу, ніж полтавчани до нічиєї.

Статистика матчу підтвердила домінування одеситів - 52 на 48 відсотків володіння м'ячем, а також 6 проти 5 ударів у площину воріт.

Чорноморець - Ворскла- 1:0 (1:0)

Гол: Фомін, 15.

"Чорноморець" (Одеса): Паст, Тейку, Зубейко, Опанасенко, Кутас, Бобко (Данченко, 90), К. Ковальчук, Аржанов, Гай, Назаренко, Фомін (Діденко, 88).

"Ворскла" (Полтава): Богуш, Скляр, Чеснаков, Тобто Ткачук, Кривошеєнко (Міщенко, 59), Громов, Дедечко, А. Ткачук, Турсунов, Ковпак (Маркоскі, 75), Баранник (Янузі, 46).

Покарання: Аржанов, 4. Тейку, 31. Скляр, 63. Кутас, 81. Назаренко, 90+4 (попередження). Дедечко, 85 (видалення).

Судді: Даньковський, Якименко, Ярмолинецький (всі - Київ).

8 листопада. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 10857 глядачів.

Цікаво, що "Ворскла" зазнала лише третя поразка в сезоні - стільки ж у пасиві і у донецького "Шахтаря". Але при цьому полтавці набагато частіше йдуть з поля зі світом. Іншими словами, команді Василя Сачко, яка за кілька сезонів сподобалась вболівальникам саме за атакуючий футбол, слід вносити корективи саме у свої атаки. І починати забивати - без голів вже точно не буває перемог.

Читайте також: "Чорноморець" по пенальті здолав "Сталь" та вийшов у четвертфинал Кубка України

Напередодні 12-го туру одна з букмекерських контор припустила, що донецький "Шахтар" має чим "Динамо" більше шансів на перемогу в чемпіонаті-2014/15.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі