"Чорноморець" залишився без одинадцяти гравців, але повернеться на рідний стадіон

Поділитися
"Чорноморець" залишився без одинадцяти гравців, але повернеться на рідний стадіон Анатолій Діденко - в числі гравців, які залишили клуб
Одеський клуб значно скоротив склад, але досяг домовленостей про повернення на домашню арену.

Одеський "Чорноморець" вже розпочав підготовку до нового сезону. 16 червня "моряки" зібралися на базі в Совіньоні і провели перше тренування.

У наступному сезоні одеський клуб буде проводити матчі Прем'єр-ліги на рідному стадіоні. Про це голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив під час виступу в одеській мерії. За його словами, відповідні домовленості вже досягнуті з усіма інстанціями, повідомляє timer-odessa.net.

Нагадаємо, що в останні кілька місяців "Чорноморець" не мав можливості грати в Одесі, так як СБУ і МВС не могли гарантувати безпеку команд.

У той же час офіційний сайт одеського клубу повідомляє, що "Чорноморець" попрощався відразу з одинадцятьма виконавцями, в яких закінчилися контракти. Це Віталій Балашов, Денис Васін, Дмитро Гречишкін, Анатолій Діденко, Антон Кіча, Йован Крнета, Павло Кутас, Ярослав Олійник, Євген Паст, Юрій Путраш, а також Антон Шиндер і Адольф Тейку, які останні три місяці виступали на правах оренди за інші команди ("Ворсклу" і російський "Терек" відповідно). Крім того, клуб не став продовжувати угоди з декількома гравцями молодіжної команди.

З "Чорноморцем" тренуються кілька потенційних новачків, проте їхні імена поки не називаються.

Додамо, що серйозні кадрові зміни чекають, схоже, і запорізький "Металург". Як стало відомо football.ua у клубу завершилися контракти з шістнадцятьма гравцями. Будуть вони продовжені, чи ні - поки невідомо.

Нагадаємо, що в останньому сезоні "Чорноморець" посів одинадцяте місце в Прем'єр-лізі при тому, що матч останнього туру проти харківського "Металіста" був скасований. Запорізький "Металург" фінішував на сьомій сходинці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі