"Чорноморець" вперше з літа 2014 року підписав іноземного футболіста

Поділитися
"Чорноморець" вперше з літа 2014 року підписав іноземного футболіста Йован Крнета посилив ряди "Чорноморця" © bigbord.net
Кольори одеської команди буде захищати центральний захисник з Сербії Йован Крнета. На його рахунку - кілька матчів за юніорські та юнацькі збірні країни.

Вперше з літа 2014-го ряди одеського "Чорноморця" поповнив легіонер: після підписання контракту з білоруським півзахисником Михайлом Сиваковым в червні минулого року одесити тільки втрачали футболістів, у тому числі й українських.

І ось тепер після того, як в "Чорноморці" значно полегшена зарплатна відомість, а команду покинули високооплачувані українці Олексій Гай, Руслан Фомін, Сергій Назаренко, а також головний тренер Роман Григорчук, одесити дозволили собі зробити посилення в особі молодого сербського захисника Йована Крнету. Подробиці трансферу, а також термін дії договору залишається невідомим.

Останньою командою 22-річного футболіста був клуб вищого дивізіону Сербії "Раднічкі-1923" з міста Крагуєвац. Крнета є вихованцем бєлградського "Партизана". Виступав у сербських командах "Телеоптик", "Сопіт", "Црвена Зірка".

За "Црвену Звезду" захисник провів 5 матчів у єврокубках, в тому числі і один матч кваліфікації Ліги Європи-2013/14 проти "Чорноморця". На його рахунку - кілька поєдинків в юнацьких та юніорських збірних Сербії.

Додамо, що за зиму "Чорноморець" залишило близько 10 футболістів, серед яких вищеназвані Назаренко, Гай і Фомін, а також воротар Дмитро Безотосний, хавбеки Михайло Сіваков, Іван Бобко, Кирило Ковальчук, а також захисник Євген Зубейко. Також замість Романа Григорчука, який пішов тренувати азербайджанську "Габалу" на тренерський місток зійшов Олександр Бабич.

Новий наставник "Чорноморця" пообіцяв дотримувати баланс між молодістю та досвідом у формуванні складу.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі