"Чорноморець" виділив "Зорі" тренувальне поле, на якому "корови зламали б ноги"

Поділитися
"Чорноморець" виділив "Зорі" тренувальне поле, на якому "корови зламали б ноги" Вернидубу прикро, що з "Зорею" так вчинили © ФК Зоря
Головний тренер луганського клубу розкритикував дії керівництва "Чорноморця".

Перед матчем в Одесі "Чорноморець" не виділив "Зорі" поле свого стадіону для передматчевого тренування, чим викликав критику з боку луганського клубу. Натомість "Зоря", за словами головного тренера команди Юрія Вернидуба, тренувалася в поганих умовах.

"Я знаю Одесу, як прекрасне футбольне місто, і я просто не можу зрозуміти керівника "Чорноморця" - чому він зробив ті речі, які зробив. Він просто вчинив не по-людськи. Я не хочу висловлюватися на його адресу... Якщо вони думали нас таким чином зламати психологічно, то вони тільки розлютили - хлопців навіть не потрібно було налаштовувати на цю гру, тому що те поле, яке надали - там коровам пастися складно, тому що ноги можна зламати. Але нічого, ми вийшли з цієї ситуації. А на майбутнє, думаю, керівникам "Чорноморця" потрібно діяти більш правильно, бути футбольними людьми, а не навколофутбольними. Прикро, що є таке футбольне місто, і так роблять", - сказав Вернидуб в коментарі програмі "Профутбол".

"Вони ж повинні розуміти, що вони можуть приїхати до нас, а ми можемо вчинити так само. Хоча, думаю, ми будемо набагато вище цього. Тому що ми розуміємо, що футбол - це та гра, яка всіх нас об'єднує. Коли Григорчук тут працював, і вони виступали в груповому турнірі Ліги Європи, і просили про перенесення, я перший сказав, що треба йти на всі поступки, тому що розумів, що команда грає в єврокубках, здобуває очки для України. Це те, що робимо зараз ми...", - підкреслив головний тренер луганського клубу.

У той же час генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький заявив, що "Зоря" не прислала одеситам лист з проханням виділити для тренування поле стадіону. "Якщо б із "Зорі", як належить за Регламентом, нам прислали лист, ми б задумалися, що гостям необхідно надати поле стадіону "Чорноморець" і, можливо, в цьому випадку задумалися б, чи варто підписувати договір з "Шахтарем" про проведення матчу донецької команди з "Дніпром", який відбувся в п'ятницю", - наводить слова Керницького Ua-football.com.

Читайте також: "Чорноморець" повертається в Одесу

Нагадаємо, що поєдинок в Одесі завершився перемогою "Зорі" з рахунком 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі