"Чорноморець" позбувся п'яти провідних легіонерів - футболісти повертаються до Європи

Поділитися
"Чорноморець" позбувся п'яти провідних легіонерів - футболісти повертаються до Європи © football.ua
Через невизначеність в українському чемпіонаті і напружену політичну ситуацыю у країні іноземні футболісти покинули Одесу.

Одеський "Чорноморець" втратив низку провідних гравців, які покинули розташування клубу у зв'язку зі сформованою в Україні нестабільною політичною ситуацією.

Аргентинець Пабло Фонтанелло, австрієць Маркус Бергер, бразилець Андерсон Сантана, івуарієць Франк Джа Джедже і іспанець Сіто Рієра - саме ці виконавці більше не будуть виступати за одеський колектив.

"Враховуючи надзвичайно складну суспільно-політичну ситуацію в Україні і в Одесі, відсутність конкретики з боку ФФУ та Прем'єр-ліги в термінах визначення початку весняної частини чемпіонату країни, ФК "Чорноморець" був змушений піти назустріч наполегливим проханням іноземних футболістів команди і членів їхніх сімей, які вкрай стурбовані за свою безпеку, а також за перспективи повноцінної ігрової практики найближчим часом. У зв'язку з цим, наш клуб прийняв рішення припинити дію контрактів за угодою сторін", - йдеться в заяві одеського клубу.

Всі перераховані вище футболісти входили в основний склад "моряків". Фонтанелло та Бергер складали пару центральних захисників, Сантана з Джа Джедже опікувалися лівим флангом у захисті та півзахисті відповідно, а Рієра виконував свої обов'язки в ролі атакуючого хавбека.

Нагадаємо, що у зв'язку з припиненням чемпіонату України у Прем'єр-лізі "Чорноморець" провів за останні два тижні лише два поєдинки - у 1/16 фіналу Ліги Європи "чорно-сині" за сумою двох матчів поступилися французькому "Ліону". Можливо виліт з єврокубка і став останнім аргументом для легіонерів, адже рішення про відстрочення змагань у Прем'єр-лізі було прийнято раніше.

Відзначимо, що "Чорноморець" є одним з претендентів на призові місця у Прем'єр-лізі, а також виступить в 1/4 фіналу Кубка України, де має зіграти 26 березня на виїзді проти ФК "Тернопіль". !zn

Читайте також:

Луческу закликав розпочати футбольний чемпіонат для нормалізації ситуації в Україні

Президент ФФУ попросить МВС дозволити відновити футбольний чемпіонат

Команди Суперліги масово покидають іноземні баскетболісти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі