"Чорноморець" оголосив бойкот Росії

Поділитися
"Чорноморець" оголосив бойкот Росії "Чорноморець" не має наміру спілкуватися з російською пресою
Одеський футбольний клуб відмовився надавати інформацію в сусідню країну.

У наступному сезоні клуб буде проводити матчі Прем'єр-ліги на рідному стадіоні Одесі. Про це голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив під час виступу в мерії. За його словами, відповідні домовленості вже досягнуті з усіма інстанціями, про що 16 червня повідомляв портал timer-odessa.net.

Тепер керівництво врятованого від припинення існування "Чорноморця" заявило, що відмовляється обговорювати справи команди з російською пресою, передає Собеседник.ги. Журналіст порталу зв'язався з віце-президентом клубу Сергієм Креницким, отримавши жорсткий відповідь на свої запитання:

"Так була зустріч з Саакашвілі, ну і що. Більше говорити нічого не буду. Тому що всі проблеми через вас, і через ситуацію, яку створило керівництво вашої країни. Про що нам взагалі говорити з вами? Ми страждаємо перші від вас – місто і регіон страждає з одного приводу, ми, футбольний клуб, – з іншого. На +7 (телефонний префікс Росії – ред.) відповідати не хочу, так і передайте іншим", - заявив Керницький.

Нагадаємо, що 15 червня стало відомо про арешт рахунків одеського футбольного клубу "Чорноморець" на суму 50,11 мільйонів гривень. Арешт накладено на кошти клубу на рахунках в "Імексбанку", "Ощадбанку Росії", "Кредобанку", а також в "Райффайзен Банк Аваль".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі