"Чорноморець" має намір йти до Лозанни

Поділитися
"Чорноморець" має намір йти до Лозанни "Чорноморець" і "Металіст" мали зіграти 31 травня © chernomorets.odessa.ua
Одеський клуб обурений рішенням скасувати гру проти "Металіста".

Керівництво "Чорноморця" поки що чекає вердикту Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ щодо скасованої зустрічі 26 туру, але своєї провини в тому, що гра не відбулася, не бачить і готово оскаржувати будь-яке негативне рішення в Спортивному Арбітражному суді в Лозанні.

"Ми дійдемо до Лозанни. Як чемпіонат може закінчитися, якщо рішення по матчу "Чорноморець" - "Металіст" не винесено? Чемпіонат не закінчився. Рішенням Прем'єр-ліги матч скасований", - заявив генеральний директор Чорноморця Сергій Керницький телеканалу "Футбол 1", - Скільки можна? У нас альтернативні варіанти проведення були у всій весняній частині сезону. У місті проводиться міжнародний матч з регбі Україна - Голландія, щотижня йдуть велопробіги. Ми провели товариський матч, на трибунах була присутня тисяча чоловік, і жодного міліціонера поруч не було! Ми самі провели!".

Матч між "Чорноморцем" і "Металістом", нагадаємо, повинен був відбутися 31 травня в Одесі і пройти без уболівальників. Однак керівництво міста та області, керуючись рекомендаціями СБУ та МВД, порахувало, що проводити футбольний поєдинок в Одесі поки небезпечно. Тому гру просто скасували, не ставши навіть переносити її в інше місто.

Читайте також: "Дніпро" і "Севілья" врятували футбол в найтемніший день в його історії - Goal

Своя позиція і у Прем'єр-ліги. "Регламентом змагань передбачені певні вимоги, яких команди повинні дотримуватися для можливості проведення матчів. Однією з таких вимог є забезпечення безпеки вболівальників, які приходять на стадіон. Ми керувалися листом головного управління МВС в Одеській області, в якому вони заявили, що не можуть гарантувати безпеку глядачів. Ми передамо всі матеріали по матчу в КДК. Яким буде їхнє рішення - не знаю ", - розповів у коментарі телеканалу "Футбол 1" генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі