Чигринський продовжить кар'єру в "Дніпрі" - ЗМІ

Поділитися
Чигринський продовжить кар'єру в "Дніпрі" - ЗМІ Дмитро Чигринський став гравцем "Дніпра", повідомляють ЗМІ © epochtimes.ru
Колишній захисник "Шахтаря" і "Барселони" не буде залишати Україну - він вже став гравцем дніпропетровського "Дніпра", повідомляють джерела.

28-річний захисник Дмитро Чигринський, який отримав статус вільного агента в донецькому "Шахтарі", досить швидко знайшов варіант для проодолжения кар'єри.

Як повідомляє fcdnipro.com дніпропетровський "Дніпро" підписав контракт з колишнім футболістом "Шахтаря" та "Барселони". Всі деталі переходу вже узгоджені і вже в найближчі дні гравець приєднається до команди Мирона Маркевича на зборах в Іспанії. Більш того, "Дніпро" вже вніс Чигринського в заявку на плей-офф Ліги Європи.

Раніше брат гравця Віктор Чигринський, який за сумісництвом є і його агентом, заявляв, що Дмитро не розглядає варіант переходу в українські клуби.

Додамо, що днями стало відомо про серйозну травму центрбека дніпрян Онджрея Мазуха, тому Мирон Маркевич дав завдання селекційній службі знайти заміну провідному гравцю оборони. Тим більше, що Маркевич неодноразово заявляв про те, що в його колективі - надто коротка лава запасних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі