Четвертий у рейтингу WBC британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків

Поділитися
Четвертий у рейтингу WBC британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків Тайсон Ф'юрі © tysonfury.info
Поки ж Ф'юрі свій наступний бій, швидше за все, проведе 20 квітня проти колишнього чемпіона IBF у першій важкій вазі 36-річного Каннінгема.

Британський суперважкоатлет Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від українських братів Володимира і Віталія Кличків, які володіють усіма головними чемпіонськими поясами в суперважкій вазі.

"Я збираюся забрати титул WBC. Мені не подобається ні один з Кличків, вони шкодять боксу. Я збираюся дістати їх, щоб зробити спорт кращим. Вони забивають суперника джебами, але коли треба піти вперед - вони не роблять цього і не завершують бій", - сказав Ф'юрі.

Британець займає четверте місце у рейтингу WBC і нещодавно побував у тренувальному таборі Кличків.

"Там велика черга людей на бій з Кличком, але всі вони не знаходяться в рейтингу вищому за мене. Я хочу битися з Володимиром, так чому б мені не дати шанс?" - додав британець.

Поки ж Ф'юрі свій наступний бій, швидше за все, проведе 20 квітня проти колишнього чемпіона IBF у першій важкій вазі 36-річного Стіва Каннінгема, який влітку 2012 року перейшов у суперважку категорію.

Нагадаємо, що 36-33-річний Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, а 41-річний Віталій володіє чемпіонським поясом WBC. Сам Ф'юрі, якому в червні виповниться 25 років, поки залишається непереможним на професійному рингу, взявши гору над суперниками у всіх 20 проведених поєдинках (14 - нокаутом). !zn

Читайте також:

Чарр хоче відібрати титул у Кличка за принципом Ганді

Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Віталій Кличко коронував легенду боксу Мохаммеда Алі

Володимир Кличко захистив свої титули, побивши непереможного поляка Ваха (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі