Через борги по зарплаті "Металіст" може втратити всіх футболістів - ЗМІ

Поділитися
Через борги по зарплаті "Металіст" може втратити всіх футболістів - ЗМІ Футболісти "Металіста" можуть отримати статус вільних агентів © football.ua
Джерела повідомляють, що футболісти харківської команди вже три місяці не отримують належну за контрактами зарплату. Незабаром ображені спортсмени можуть зайнятися пошуками нової роботи.

Українські ЗМІ повідомляють про те, що в харківському "Металісті" склалася складна фінансова ситуація, яка може мати сеpйозні наслідки.

За інформацією телеканалу "Футбол", якщо найближчим часом "Металіст" не розрахується, гравці можуть отримати статус вільних агентів. Тим не менш, поки що команда перебуває на підготовчому зборі в Туреччині, де футболісти можуть відволіктися від проблем.

"Ми всі повинні працювати. Навіть якщо немає зарплати, потрібно працювати. Вірю, що все буде добре. Якби не вірив, мене б не було тут. Всі повинні так думати", - прокоментував ситуацію ветеран харківської команди Едмар.

"Через 20 днів можна отримати статус вільного агента? Звичайно, я постійно думаю про це. Напевно, керівництво теж про це думає. Коли приїдемо до Харкова, все стане відомо".

Додамо, що на зборах в Туреччині харків'яни зіграли внічию 1:1 з азербайджанським "Інтером". Гол у "Металіста" забив екс-футболіст "Чорноморця" Іван Бобко, який перебуває на перегляді у команді Ігоря Рахаева.

Читайте також: Тренер "Металіста" повідомив про бажання бразильця Шав'єра залишитися в команді

Напередодні стало відомо, що аргентинський захисник "Металіста" Марко Торсільєрі швидше за все покине команду і перейде в "Бока Хуніорс". Цікаво, що причиною розставання з харків'янами Торсільєрі назвав борги по зарплаті, а нестабільну політичну обстановку в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі