Чемпіонат України: «Дніпро» повернувся на вершину турнірної таблиці

Поділитися
У неділю, 1 серпня, відбулися завершальні матчі четвертого туру Чемпіонату України з футболу. Дніпропетровський «Дніпро» впевнено обіграв столичну «Оболонь» і повернувся на вершину турнірної таблиці, яку тимчасово займало київське «Динамо», а харківський «Металіст» на виїзді розгромив донецький «Металург».

У неділю, 1 серпня, відбулися завершальні матчі четвертого туру Чемпіонату України з футболу. Дніпропетровський «Дніпро» впевнено обіграв столичну «Оболонь» і повернувся на вершину турнірної таблиці, яку тимчасово займало київське «Динамо», а харківський «Металіст» на виїзді розгромив донецький «Металург».

Відкривав третій ігровий день поєдинок «Карпат» і луганської «Зорі». Львів'яни вже на 5-й хвилині вийшли вперед - пенальті реалізував Андрій Ткачук. На 26-й хвилині «Карпати» подвоїли свою перевагу, відзначився Володимир Гудима. Після цього моменти стали виникати вже біля воріт голкіпера львів'ян Віталія Руденка. Саме він двічі рятував свою команду від неминучих голів. Проте вже у другому таймі «Зоря» змогла вирвати нічию. Спочатку на 57-й хвилині відзначився півзахисник луганчан Віталій Віценець, а другий м'яч у ворота Руденка скерував Сергій Силюк. На 90-й хвилині зустрічі арбітр Віталій Годулян призначив спірний пенальті у ворота «Зорі» і видалив голкіпера луганчан Ігоря Шуховцева, який активно протестував проти такого рішення. Однак форвард «Карпат» Батіста на зміг реалізувати одинадцятиметровий удар, луганчан врятував воротар Юрій Мартищук, який вийшов на заміну. В неділю, у наступному матчі, «Дніпро» без проблем переміг київську «Оболонь» 3:0. Дніпропетровці ще у першому таймі забили два м'ячі - відзначилися Євген Селезньов та Максим Калініченко. Крапку у розгромі столичного клубу поставив Володимир Гоменюк, який на 60-й хвилині реалізував вихід один на один. У центральному матчі туру між «Металістом» і донецьким «Металургом» перемогу святкував харківський клуб - 3:0. Перший м'яч у поєдинку забив Марко Девіч на 32-й хвилині. Подвоїв перевагу «Металіста» на 38-й хвилині новачок харківського клубу Клейтон Шав'єр. Він же на 78-й хвилині встановив остаточний рахунок у матчі. Таким чином, після чотирьох турів лідером чемпіонату залишається «Дніпро», у якого в активі перемоги у всіх зіграних матчах і 12 очок. На другому і третьому місцях київське «Динамо» і донецький «Шахтар» відповідно - обидві команди набрали по 10 пунктів. У кінці турнірної таблиці київська «Оболонь» і запорізький «Металург», в активі яких по одному очку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі