Чемпіонат Європи з боксу 2011 пройде у Болгарії

Поділитися
У Туреччині пройшло засідання Виконавчого комітету Європейської Конфедерації боксу (EUBC), яке вперше пройшло в оновленому складі, після нещодавнього переобрання його керівного складу.

Головним питанням стояло визначення місця проведення цьогорічного чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків.

На останньому етапі голосування, право стати країною-господаркою континентальної першості з боксу 2011 повинні були визначити між двома головними претендентами - Болгарією та Туреччиною, повідомляє сайт Федерації боксу України.

Кожна країна виступила з презентацією, за результатами якої, члени Виконкому, шляхом таємного голосування обирали переможця. Найбільшу кількість голосів було віддано Болгарії. Отже, з 10 по 19 червня 2011 Софія прийматиме найкращих боксерів Європи.

Також було визначено місце проведення чемпіонату Європи з боксу серед школярів, який пройде з 7 по 16 липня у Грозному (Росія) та чемпіонату Європи з боксу серед жінок (юніорки і дорослі), який пройде з 28 серпня по 4 вересня в Оренбурзі (Росія) .

За матеріалами Комментарии

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі