"Челсі" і "Реал" вийшли до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Челсі" і "Реал" вийшли до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Челсі" забив "Галатасараю" два голи © chelseafc.com
Англійський та іспанський клуби приєдналися до чотирьох учасників чвертьфіналу. На сьогоднішній день основні фаворити виправдовують очікування вболівальників і фахівців.

"Реал" і "Челсі" пробилися до наступного раунду турніру, обігравши у матчах 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів відповідно німецький "Шальке" і турецький "Галатасарай".

"Королівський клуб", який розгромив суперника 6:1 у першому поєдинку на виїзді, потішив своїх вболівальників забитими голами і на домашньому стадіоні - 3:1. Зазначимо, що два голи на свій рахунок записав Кріштіану Роналду.

Англійці ж першими зі своїх співвітчизників стали учасниками 1/4 фіналу ЛЧ: у Лондоні підопічні Жозе Моурінью після нічийного результату у Стамбулі розібралися з турецьким опонентом 2:0, не залишивши тому жодного шансу - 3:1 за сумою двох зустрічей.

Таким чином, в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів зіграють: "Барселона", ПСЖ, "Баварія", "Атлетико", а також новоспечені щасливчики "Реал" і "Челсі". 19 березня свої повторні поєдинки в 1/8 фіналу проведуть "Боруссія" і "Зеніт", а також "Манчестер Юнайтед" і "Олімпіакос".

"Шальке" зумів реабілітуватися перед своїми вболівальниками після розгрому у Гельзенкірхені: перший тайм матчу на "Сантьяго Бернабеу" завершився внічию. Проте вже у другій 45-хвилинці господарі не залишили шансів супернику. Втім, німецька команда може радіти, що не пропустила більше у свої ворота.

Після двох оформлених дублів у протистояннях із "Шальке" Роналду зміцнив свої позиції у списку бомбардирів турніру в сезоні-2013/14 - на його рахунку 13 голів.

1/8 фіналу. матч

"Реал" (Іспанія) - "Шальке" (Німеччина) - 3:1 (1:1)

Голи: Кріштіану Роналду, 21 (1:0). Хогланд, 31 (1:1). Кріштіану Роналду, 74 (2:1). Мората, 75 (3:1).

"Реал": Касільяс, Варан, Серхіо Рамос (Карвахаль, 70), Фабіу Коентрау, Начо, Хабі Алонсо (Касеміру, 46), Ільярраменді, Іско, Кріштіану Роналду, Хесе (Бейл, 8), Мората.

"Шальке": Ферманн, Хеведес (Пападопулос, 58), Матіп, Колашинац, Хогланд, Айхан (Аннан, 81), Нойштедтер, Майєр, Дракслер, Огбуке Обасі, Хюнтелар (Салаї, 46).

Попередження: Ільярраменді, 58. Пападопулос, 79.

Суддя: Карасьов (Росія).

18 березня. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу".

Перший матч - 6:1.

"Челсі" у Лондоні зумів зробити те, що не вийшло у Стамбулі - реалізувати створені моменти. Вже на 4-й хвилині Самуель Ето'О відкрив рахунок. "Галатарасай" не зумів по гарячим слідам відновити рівновагу, що давало б йому шанси на продовження боротьби в турнірі. Тим більше, на 42-й хвилині захисник "синіх" Гері Кехілл виявився спритнішим за всіх при подачі кутового - 2:0.

"Челсі" (Англія) - "Галатасарай" (Туреччина) - 2:0 (2:0)

Голи: Ето'О, 4 (1:0). Кейхілл, 42 (2:0).

"Челсі": Чех, Террі, Кейхілл, Аспілікуета, Іванович, Рамірес, Лемпард, Азар, Вілліан (Калас, 90+3), Оскар (Шюррле, 82), Ето'О (Фернандо Торрес, 86).

"Галатасарай": Муслера, Семіх Кайя, Шеджу, Алекс Теллес, Ебуе (Хайрович, 77), Екта Куртулуш (Хакан Балта, 67), Феліпе Мелу, Сельчук Інан, Снайдер, Бурак Йилмаз (Умут Булут, 54), Дрогба.

Попередження: Феліпе Мелу, 19. Оскар, 40. Іванович, 58. Дрогба, 68. Сельчук Інан, 90+1.

Суддя: Брих (Німеччина).

18 березня. Лондон. Стадіон "Стемфорд Бридж".

Перший матч - 1:1.

Таким чином, "Челсі" повторив успіх сезону-2011/12, коли лондонці розібралися в 1/8 фіналу ЛЧ з "Наполі". Нагадаємо, що ту Лігу "сині" виграли. У нинішньому розіграші англійська команда не розглядається як один із претендентів на перемогу. !zn

Читайте також :

Мессі встановив черговий бомбардирський рекорд

Найбільш переоцінений тренер світу очолив російський "Зеніт"

Англійська букмекерська контора поверне гроші тим, хто ставив на чемпіонство МЮ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі