"Це була лотерея" - коментарі гравців "Динамо" і "Шахтаря" після фіналу Кубку України

Поділитися
"Це була лотерея" - коментарі гравців "Динамо" і "Шахтаря" після фіналу Кубку України Серія пенальті закінчилася з рахунком 5: 4 © ФК Динамо
Ярмоленко не вірив, що після двох незабитих пенальті вдасться виграти, але, як і Срна, зазначив реакцію Шовковського.

Фінал Кубку України завершився серією післяматчевих пенальті, в якій більш вдалими виявилися динамівці.

Андрій Ярмоленко запорукою успіху назвав наявність у команді Олександра Шовковського, який відбив два одинадцятиметрових: "Я розумію, чому гравці "Шахтаря" засмучені. Команда п'ять років поспіль вигравала в Україні все. Тепер нехай дадуть нам трохи порадіти, - сказав Ярмоленко офіційному сайту "Динамо", - Чесно кажучи, мені не вірилося, що нам вдасться виграти, адже у "гірників" був гандикап у два м'яча у серії пенальті. Але у нас є Саня Шовковський!".

А Олександр Драгович в Facebook підбив підсумки сезону: "Це була драматична та інтенсивна гра з щасливим для нас кінцем. Найкраще завершення довгого сезону!".

Нагадаємо, що у "гірників" пенальті не забили Тайсон, Ракицький і Гладкий. Дуглас Коста, який свій одинадцятиметровий реалізував, ні кого з партнерів не звинувачує. "Ми зіграли дуже добре, особливо в першому таймі, створили багато моментів. А пенальті - це лотерея, яка не залежить від мене, або інших футболістів "Шахтаря". Звичайно, підтримали тих, хто не реалізував пенальті! Ми ж одна команда! З кожним могло таке статися: сьогодні не забиваєш ти, завтра - хтось інший", - цитує бразильця офіційний сайт "Шахтаря".

Забив свій пенальті і Даріо Срна, але в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2" зазначив, що зробити це було непросто: "Засмучені, адже у нас була перевага в два пенальті. Але це футбол, це лотерея. Після 120 хвилин футболу важко бити пенальті, а Шовковський - досвідчений воротар. Претензій ні до кого немає. Хочу привітати свою команду, яка билася весь матч, а "Динамо" - з перемогою".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі