Бурсак програв бій за титул чемпіона світу через те, що зламав руку

Поділитися
Бурсак програв бій за титул чемпіона світу через те, що зламав руку Бурсак зламав руку, відправивши суперника в нокдаун © fightnews.com
Український боксер більшу частину бою не міг повноцінно працювати двома руками.

Макс Бурсак, який зазнав поразки в поєдинку за титул чемпіона світу за версією IBO у суперсередній вазі проти австралійця Зака Данна, не вважає себе переможеним. Бурсак (31-4-1, 14 КО) заявив, що по ходу бою зламав руку, і тепер його чекає операція.

"Я не вважаю, що програв цей бій. Ми пройшли хороші збори, і я був налаштований рішуче. Проте по ходу поєдинку зламав праву руку і довелося працювати тільки лівою. Це сталося після того, як я відправив Данна в нокдаун. Мені належить операція і процес відновлення", - наводить слова українського боксера K2 Promotions.

Нагадаємо, Данн побував у нокдауні в третьому раунді, а бій тривав усі дванадцять. Судді одноголосно віддали перемогу австралійському боксеру: 116:110, 115:111 і 115:111.

Читайте також: Берінчик дебютує в профі в андеркарті бою Усика

Найвищими досягненнями Бурсака залишаються звання Інтерконтинентального чемпіона WBO в середній вазі (2010) і чемпіона EBU (2013).

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі