Букмекери вважають, що Вах не протримається 12 раундів проти Кличка

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Букмекери вважають, що Володимир Кличко є абсолютним фаворитом у поєдинку з польським боксером Вахом, а також, що боксерам не вдасться провести повний 12-раундовий бій.

Перемога Володимира Кличка в титульному поєдинку з польським боксером Маріушем Вахом практично гарантована українцеві. Це випливає з котирувань російських і зарубіжних букмекерських контор.

Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версіями IBF і WBO, а також суперчемпіон WBA проведе захист своїх титулів сьогодні в Гамбурзі. Австрійська букмекерська контора Bwin дає вкрай скромний коефіцієнт на перемогу Кличка - 1,13.

Даний варіант ставки є страхувальним і передбачає перемогу Кличка в принципі, без уточнень, в якому раунді і яким чином вона буде здобута. Подібний результат Ваха пропонується з коефіцієнтом 6. Нічия - 36. Російська контора «Марафон» вірить в українця ще більше. Перемога Кличка - 1,07. Нічия - 46. Перемога М.Ваха - 9,8.

Обидві букмекерські контори припускають, що боксерам не вдасться провести повний 12-раундовий бій. Bwin пропонує ставку на завершення бою нокаутом або технічним нокаутом з коефіцієнтом 1,25. А перемога будь-кого з боксерів за очками (без одноголосного рішення суддів) пропонується з коефіцієнтом 28. Російський «Марафон» дає свою, трохи більш детальну лінію: перемога В.Кличко нокаутом, технічним нокаутом або внаслідок дискваліфікації або відмови суперника пропонується з коефіцієнтом 1,2. Перемога Володимира за очками або технічним рішенням - 5,3. Аналогічний результат у М.Ваха виражений коефіцієнтами 10 і 34 відповідно. В.Кличко здобув перемоги у 58 боях на професійному рингу (в 50 поєдинках - достроково) при трьох поразках. М.Вах, який молодше 36-річного опонента на чотири роки, виграв усі 27 матчів (15 з них - нокаутом).

Нагадаємо, 10 листопада Кличко-молодший проведе захист своїх чемпіонських титулів (за версіями IBF, WBA, WBO, IBO і The Ring Magazine) у поєдинку з польським важковаговиком Маріушем Вахом. !zn

Читайте також:

Польський важковаговик готується до бою з Володимиром Кличком, повісивши його фотографію на боксерську грушу

Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013

Брати Клички проведуть ще п'ять боїв на двох

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі