Букмекери вважають, що у «Динамо» і «Бешикташа» рівні шанси

Поділитися
© shahtar.com
«Металіст» - фаворит в майбутньому матчі Ліги Європи проти «Мальме», а шанси киян і полтавчан трохи гірші. Такої думки дотримуються експерти провідної європейської букмекерської контори Bwin.

На перемогу у майбутній грі «Металіста» букмекери готові приймати ставки з коефіцієнтом 1,26, у той час як на перемогу «Мальме» - 11,50, а на нічию - 5,25.

У той же час, експерти сумніваються у перемозі київського «Динамо» в Туреччині. На перемогу суперників киян - «Бешикташа» - букмекери готові приймати ставки з коефіцієнтом 2,60, у той час як коефіцієнт на перемогу підопічних Юрія Сьоміна незначно вище - 2,65, на нічию - 3,25.

Також букмекери не
дуже впевнені у перемозі бельгійського «Стандарда» у Полтаві. На перемогу «Ворскли» експерти Bwin готові приймати ставки з коефіцієнтом 2,75, а на перемогу «Стандарда» - 2,60. Нічия здається експертам самим малоймовірним результатом зустрічі - коефіцієнт - 3,10.

Нагадаємо, що матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи відбудуться у четвер, 3 листопада.

Нагадаємо, донецький «Шахтар» програв пітерському «Зеніту» в четвертому раунді групового турніру Ліги чемпіонів з рахунком 0:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі