Букмекери вважають "Порту" фаворитом матчу проти "Динамо"

Поділитися
Букмекери вважають "Порту" фаворитом матчу проти "Динамо" Велозу спробує засмутити Касільяса © ФК Динамо
Кияни стартують у Лізі чемпіонів грою проти срібного призера чемпіонату Португалії.

Київське "Динамо" 16 вересня проведе свій перший матч в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. На "Олімпійському" кияни прийматимуть "Порту".

Не секрет, що багато експертів саме ці команди розглядають в якості другого претендента на путівку в плей-офф, заздалегідь віддаючи перше місце в групі лондонському "Челсі".

Букмекери вважають португальський клуб фаворитом матчу "Динамо" - "Порту". Котирування на гру виглядають наступним чином: коефіцієнт 2,62 - на перемогу "Порту", 3,00 - на нічийний результат і 2,90 - на те, що три очки у домашньому поєдинку візьме "Динамо". При цьому найбільш імовірним результатом вважається мінімальна перемога португальців або нічия 1:1.

Що стосується прогнозів на вихід з групи, то тут шанси "Динамо" котируються нижче шансів "Порту". 1,36 - на те, що з групи вийдуть португальці, 3,25 - на українців. Фаворит групи - "Челсі" (1,03), а аутсайдер - "Маккабі" (11,0). Своя думка на цей рахунок є у півзахисника "Динамо" Юнеса Беланда: "Не погоджуся з думкою експертів. Особисто я вважаю фаворитом групи "Динамо".

Нагадаємо, сьогодні в груповому етапі Ліги чемпіонів стартує донецький "Шахтар". "Гірники" зіграють в Мадриді проти "Реала". Матч розпочнеться о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі