Букмекери вважають "Баварію" головним фаворитом Ліги Чемпіонів

Поділитися
Букмекери вважають "Баварію" головним фаворитом Ліги Чемпіонів © Facebook/FC Bayern
У розіграші турніру сезону-2014/15 спочатку головним претендентом на перемогу вважався "Реал". Але поступово "Королівський клуб" втратив свої позиції.

Після того, як жеребкування визначило пари 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, букмекери надали свої розклади на подальші баталії єврокубка.

Головною особливістю нинішніх котирувань можна вважати високі котирування єдиного представника Німеччини у чвертьфіналі мюнхенської "Баварії", яка прибрала зі свого шляху в 1/8 фіналу донецький "Шахтар".

На перемогу "Баварії" в Лізі Чемпіонів-2014/15 можна поставити з показником 2,75. Наступною в букмекерських котирувань йде "Барселона" - 3,50. Тоді як головний фаворит напередодні старту плей-офф мадридський "Реал" котирується з коефіцієнтом 5,0.

Судячи з усього, на думку букмекерів вплинула не тільки жеребкування, а в 1/4 фіналу "Баварія" отримала цілком прохідний "Порту", а "Реал" - один з найнезручніших варіантів у вигляді "Атлетіко", але і останні результати "вершкових". Чотири пропущені голи на домашньому стадіоні у матчі 1/8 фіналу проти "Шальке", поразка "ель-класіко" і досить примарні шанси на успіх у чемпіонаті Іспанії. Все це знижує довіру вболівальників і фахівців до "Королівського клубу".

Нагадаємо, що "Реал" є чинним володарем Кубка чемпіонів і командою, футболісти якої піднімали трофей над своїми головами рекордну кількість разів - 10.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі