Букмекери впевнені у черговому чемпіонстві "Шахтаря" у чемпіонаті України

Поділитися
Букмекери впевнені у черговому чемпіонстві "Шахтаря" у чемпіонаті України "Динамо" завдав "Шахтарю" одне з трьох поразок у нинішньому сезоні
Після тривалої перерви букмекерські контори знову приймають довгострокові ставки на переможця чемпіонату Прем'єр-ліги. Втім, чи думку спортивних аналітиків сподобається фанатам київського "Динамо".

Фаворитом чемпіонату Прем'єр-ліги України в сезоні-2014/15 є донецький "Шахтар", вважають спортивні аналітики.

Одна з російських букмекерських контор почала приймати довгострокові ставки на підсумки української першості, маючи в своїх котируваннях , що підопічні Мірчі Луческу мають більше шансів на золоті медалі, ніж "Динамо".

На перемогу "гірників", які йдуть на 3-му місці після 10 матчів і відстають від динамівців на 5 залікових пунктів, можна поставити з показником 2,30 (близько 39 відсотків). Протилежне подія - 1,62. Тоді як успіх "Динамо" котирується з коефіцієнтом 2,95 (приблизно 30-відсоткова ймовірність). "Дніпро", який випереджає "Шахтар" на чотири очки котирується з "відповіддю" 5,0.

Зазначимо, що на початку сезону букмекерські контори не стали приймати довгострокові ставки на український чемпіонат, пояснивши своє рішення нестабільною ситуацією в нашій країні, а також тим, що цілий ряд команд буде проводити свої домашні поєдинку на виїзді. І після того, як в першому колі було зіграно 10 матчів, деякі контори ризикнули дати в свої лінії "український" прогноз.

Нагадаємо, що "Динамо" захопив лідерство в чемпіонаті після великої перемоги над "Дніпром" 3:0. Втім, напередодні цієї зустрічі "Шахтар" зазнав третьої поразки в сезоні, поступившись донецькому "Металургу" 1:2. Тому позиції дніпрян щодо донеччан не змінилися, а от "Динамо" пішло вперед, наростивши перевагу перед командою Луческу.

Читайте також: У "Шахтарі" хочуть вийти в плей-офф з першого місця в групі

Після невдачі в чемпіонаті України "Шахтар" здобув впевнену перемогу в Лізі Чемпіонів, майже на 100 відсотків забезпечивши собі участь в 1/8 фіналу турніру. Можливо саме цей факт і вплинув на преференції букмекерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі