Букмекери стримано прогнозують дострокову перемогу Володимира Кличка над Пулєвим

Поділитися
Букмекери стримано прогнозують дострокову перемогу Володимира Кличка над Пулєвим За кілька тижнів Кличко вдалося істотно підготуватися до поєдинку з Кульовим © facebook.com/KlitschkoOfficial
15 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко буде відстоювати титул за версією IFB проти болгарського боксера. Спортивні аналітики вважають, що він зможе нав'язати боротьбу іменитому супернику.

В майбутньому 15 листопада поєдинку між українцем Володимиром Кличком і болгарином Кубратом Пулєвим букмекери прогнозують перемогу українського боксера, однак при цьому впевнені, в тому, що вона станеться або в пізніх раундах, або за рішенням суддів.

На те, що українець перемогти свого опонента і відстоїть титул за версією IBF, а також WBO, WBA і IBO, можна поставити з показником 1,13. Те, що бій триватиме до 8 раундів котирується з коефіцієнтом 1,51. Іншими словами в цій події букмекери впевнені приблизно на 64 відсотка.

Нагадаємо, що зустріч українця і болгарина пройде в Гамбурзі, де 10 листопада 2012 року Кличко здолав поляка Маріуша Ваха. Тоді опоненту вдалося вистояти під градом ударів Доктора Сталевого Молота, але судді зафіксували перемогу українця за очками. Втім, вже в наступному бою Кличко виправив ситуацію і нокаутував у 6-му раунді Франческо Пьянету. У попередньому матчі українському чемпіону вдалося відправити у 5-й трихвилинці в нокаут австралійця Алекса Липаи.

Всього ж за останні 10 поєдинків лише тричі Кличко проходив разом з суперником повну дистанцію - 12 раундів. В інших фіксувався або нокаут, або секунданти суперників відмовлялися виходити в ринг після тривалої переваги українця.

Напередодні поєдинку з Кульовим менеджер Кличка Бернд Бенте заявив, що з великою часткою ймовірності поєдинки українського боксера будуть знову транслюватися по російським телеканалам. Раніше Кличко вирішив не показувати в прямому ефірі свій матч з австралійцем Алексом Липаи в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі