Букмекери не вірять у "Дніпро" у фінальному протистоянні з "Севільєю"

Поділитися
Букмекери не вірять у "Дніпро" у фінальному протистоянні з "Севільєю" "Дніпро" - "темна конячка" фіналу Ліги Європи © football.ua
27 травня у Варшаві дніпропетровська команда вперше в історії зіграє у фінальному поєдинку єврокубкового турніру.

14 травня Дніпро виграв у "Наполі" і вийшов у фінал Ліги Європи: завдяки вдалим діям у півфіналі і голам Євгена Селезньова на виїзді і вдома (1:1 та 1:0) дніпряни вперше в історії візьмуть участь у вирішальній зустрічі єврокубкового турніру. Суперником українців буде іспанська "Севілья", вигравала трофей в минулому сезоні.

Букмекери не вірять в успіх "Дніпра" в історичному фіналі. На перемогу підопічних Мирона Маркевича можна поставити з показником 3,4, тоді як іспанці котируються з коефіцієнтом 1,32. Спортивні аналітики вважають, що матч не буде результативним, що цілком зрозуміло - і "Севілья", і "Дніпро" мало пропускають в нинішньому розіграші.

Додамо, що згідно зі статистикою, всі українські команди, які потрапляли у фінали єврокубків, а це "Динамо" і "Шахтар", здобували перемоги у вирішальних матчах. Притому, що кияни двічі вигравали з великим рахунком у фіналі Кубка володарів кубків (і одного разу у испанкого "Атлетико"), а "гірники" лише в додатковий час дотиснули німецький "Вердер" в Кубку УЄФА-2008/09.

20 травня Дніпро зіграє з Шахтарем у півфіналі Кубка України. У першому матчі протистояння "гірники" здобули перемогу 1:0 на виїзді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі