"Будівельник" здобув важку перемогу в історичному київському дербі

Поділитися
"Будівельник" здобув важку перемогу в історичному київському дербі "Будівельник" виграв у київському дербі © Суперліга
У серії за третє місце у баскетбольній Суперлізі зійшлися дві київські команди.

Столичний "Будівельник" зумів здобути першу перемогу в серії за "бронзу" чемпіонату Суперліги, обігравши у нелегкому протистоянні земляків з БК "Київ" 80:75.

"Будівельники" вели в рахунку майже на протязі всього ігрового часу, однак у вирішальний відрізок у четвертій чверті допустили кілька втрат, після чого суперник вийшов вперед 75:71. Проте вдалі дії захисників Олександра Неруша, Дениса Лукашова та Артема Буцького, а також атакуючого форварда Максима Пустозвонова дозволили команді Віталія Чернія схилити чашу терезів на свою користь.

Таким чином, "Будівельник" повів 1-0 у серії, і на крок наблизився до завоювання бронзових медалей. Додамо, що вперше в історії в київському дербі визначається доля третього місця в чемпіонаті. Другий поєдинок відбудеться 30 квітня о 19:00 в малому залі Палацу спорту.

найрезультативнішими у складі "будівельників" виявилися Денис Лукашов (29 очок), Максим Пустозвонов (16) та Артем Буцький (14). У "Київ" відзначилися Руслан Отверченко та Максим Швець, набрали по 17 балів.

Читайте також: "Хімік" став першою командою Суперліги, що пройшла "регулярку" без поразок

30 квітня в Південному стартує фінальна серія Суперліги між місцевим "Хіміком" і дніпропетровським "Дніпром", який здолав "Будівельник" і вперше в історії вийшов у фінал.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі